Αγρίνιο: 49χρονος απείλησε με... τσεκούρι πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν φωτιά σπίτι του!

Αγρίνιο: 49χρονος απείλησε με... τσεκούρι πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν φωτιά σπίτι του!

Ο συλληφθείς, που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, προκάλεσε και ζημιές σε πυροσβεστικό όχημα

Οι πυροσβέστες διέσωσαν σκύλο απο ποτάμι στο Ηράκλειο
Να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου για έναν άνδρα που απείλησε με τσεκούρι τους πυροσβέστες οι οποίοι κλήθηκαν για την κατάσβεση φωτιάς στο σπίτι του στην περιοχή της Ερυθραίας. Μάλιστα, το προηγούμενο βράδυ είχε απειλήσει και αστυνομικούς!

Η δεύτερη φορά που προκάλεσε επεισόδιο και μάλιστα σε βάρος των ανυπεράσπιστων πυροσβεστών, σήμανε την σύλληψη του εκτός εαυτού δράστη που είχε αναστατώσει τους περίοικους καθώς η πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία τα μεσάνυχτα της Τρίτης, προκάλεσε ζημιές ύψους 3.000 ευρώ στο δώμα της διώροφης κατοικίας του. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και, αφού σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Αλλά και τη νύχτα της Δευτέρας, ο ίδιος άνθρωπος είχε υποδεχθεί με βρισιές και κρατώντας στο ένα χέρι τσεκούρι και στο άλλο έναν σκύλο, τους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν μετά από καταγγελία των κατοίκων της γειτονιάς για διατάραξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης