Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ανέκφραστος πέρασε την πόρτα του ανακριτή ο δολοφόνος

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ανέκφραστος πέρασε την πόρτα του ανακριτή ο δολοφόνος

«Δίκαιη τιμωρία» ζητά η οικογένειά του - Διερευνώνται οι καταγγελίες γυναικών για επιθέσεις με την μεθοδολογία που ακολούθησε ο Παρασκάκης στη δολοφονία της Σούζαν Ήτον

dolo_main01
Ενώπιον του Ακακριτή βρίσκεται ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης, καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον, στις 2 Ιουλίου, κοντά στο Κολυμπάρι Χανίων.  Ο Παρασκάκης πέρασε ανέκφραστος και αμίλητος την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Χανίων, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο δικηγόρος που είχε συνοδεύσει τον 27χρονο στον εισαγγελέα την Τετάρτη, χθες  έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να αναλάβει την υπόθεση.

Έτσι ορίστηκε αυτεπάγγελτα από την εισαγγελία νέος συνήγορος για τον 27χρονο δολοφόνο  που  βαρύνεται από τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της παράνομης οπλοκατοχής.

Κατά τη μεταφορά του στο γραφείο του ανακριτή ο 27χρονος δολοφόνος, όπως γράφουν το cretapost.gr και  το flashnews.gr  δεν έκανε καμία δήλωση.

Ο 27χρονος δολοφόνος Suzanne Eaton οδηγείται στον ανακριτή


Κλείσιμο
Από την πλευρά της, η οικογένειά του 27χρονου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει σε δήλωση προς τα ΜΜΕ με την οποία θα ζητά αφενός συγγνώμη από την οικογένεια της 60χρονης και αφετέρου τη δίκαιη τιμωρία του Γιάννη Παρασκάκη.

Ο δικηγόρος του δολοφόνου, που μίλησε στο protothema.gr, υποστήριξε ότι δεν είχε αποφασίσει την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθούσε. Ο Παντελής Ζέλιος υποστηρίζει ότι η δικογραφία είναι ακόμα ελλιπής καθώς δεν έχουν συμπληρωθεί τόσο η ιατροδικαστική εξέταση αλλά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας σχετικά με το αν βρέθηκε γενετικό υλικό του πελάτη του.

Ο κ. Ζέλιος είπε ακόμα ότι θα υποβάλει αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον Παρασκάκη καθώς ο ίδιος ισχυρίζεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ανατριχίλα προκαλεί εντωμεταξύ βίντεο από το 2016 που δείχνει τον 27χρονο δολοφόνο να εξερευνά τη στοά στο Κολυμπάρι, στην οποία πέταξε τη σορό της Αμερικανίδας βιολόγου

Η προφητική εξερεύνηση του 27χρονου στη σπηλιά που πέταξε την Αμερικανίδα Βιολόγο


Πληθαίνουν οι γυναίκες που αναγνώρισαν το ΙΧ του

Όσο ξετυλίγεται το νήμα της υπόθεσης, πληθαίνει και ο αριθμός των γυναικών που προσέρχονται στις αρχές για να δηλώσουν ότι ο Παρασκάκης ή τις είχε χτυπήσει ή προσπάθησε να τις χτυπήσει με το αυτοκίνητο με το οποίο τραυμάτισε βαρύτατα την Σούζαν Ίτον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, δύο ακόμη γυναίκες πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και κατέθεσαν ότι κι εκείνες είχαν πέσει θύματα επίθεσης και, μάλιστα, αναγνώρισαν το αυτοκίνητο του 27χρονου ως εκείνο που τις είχε χτυπήσει ενώ την Πέμπτη το ίδιο είχε κάνει και μια γυναίκα από την Πολωνία.

Τον πρόδωσε η... χλωρίνη

Ένα από τα «κλειδιά» της εξιχνίασης της δολοφονίας ήταν η... χλωρίνη.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων, όταν προσήγαγαν τον δράστη, το μόνο στοιχείο που είχαν ήταν ότι οι κάμερες είχαν καταγράψει το αυτοκίνητο να περνάει από το σημείο που δολοφονήθηκε η Αμερικανίδα βιολόγος.

Ο 27χρονος αρχικά αρνιόταν ότι είχε περάσει από την περιοχή πρόσφατα και ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα. Ωστόσο οι αστυνομικοί εξέτασαν το αυτοκίνητό του που… «μίλησε» καθώς, ενώ εξωτερικά ήταν πάρα πολύ βρώμικο, το πορτ μπαγκάζ ήταν πεντακάθαρο, πρόσφατα πλυμένο και ανέδιδε πολύ δυνατή μυρωδιά χλωρίνης! Έτσι, οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν ότι ο 27χρονος ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν.

Δείτε βίντεο: Ανέκφραστος πέρασε την πόρτα του ανακριτή ο δολοφόνος της βιολόγου
Ανέκφραστος πέρασε την πόρτα του ανακριτή ο δολοφόνος της βιολόγου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης