Σφίγγει ο κλοιός των ερευνών γύρω από τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας Βιολόγου. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί, από το πόρισμα των ιατροδικαστών, ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο σεξουαλικού εγκλήματος.
Στην εξέλιξη των ερευνών έρχεται να προστεθεί ένα νέο στοιχείο, συγκεκριμένα φωτογραφίες της τρύπας από όπου, σύμφωνα με το zarpanews.gr, έριξαν στη σπηλία το πτώμα της βιολόγου.
Από την τρύπα, που βρίσκεται στο έδαφος τριγυρισμένη από ελαιόδεντρα, ίσα ίσα περνάει λίγο φως.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το άνοιγμα της οπής, την οποία οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως πολυβολείο: χωράει στο πλάτος έναν ευτραφή άνδρα, πόσω μάλλον μία αδύνατη γυναίκα, όπως ήταν η Σούζαν Ίτον.
Την περίοδο του πολέμου η τρύπα χρησίμευε ως μέσο εξαερισμού της σπηλιάς.
Για λόγους ασφαλείας ακριβώς, η οπή είχε καλυφθεί με ένα μεταλλικό τελάρο.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.