Λαμία: Δικάζεται 76χρονος για ασέλγεια σε δύο ανήλικα κορίτσια

Λαμία: Δικάζεται 76χρονος για ασέλγεια σε δύο ανήλικα κορίτσια

Για τη συγκεκριμένη δίκη θα ληφθούν ιδιαίτερα μέτρα τάξης, καθώς υπάρχουν φόβοι για αντιδράσεις από τους συγγενείς των κοριτσιών 

b8870ae9ba5e572ec4af746fd139b426_L
Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να εκδικαστεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας η υπόθεση ασέλγειας που αποκαλύφθηκε τον Οκτώβρη του 2018 σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών Ρομά από 76χρονο, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στις Φυλακές της Τρίπολης.

Όπως αναφέρει το Lamia Report, για τη συγκεκριμένη δίκη θα ληφθούν ιδιαίτερα μέτρα τάξης, καθώς υπάρχουν φόβοι για αντιδράσεις από τους συγγενείς των κοριτσιών που φέρεται να παρέσυρε με δόλιο τρόπο ο κατηγορούμενος σε ερημική περιοχή στο Καστράκι Φωκίδας.

Η σύλληψη του είχε γίνει από αστυνομικούς του ΑΤ Ευπαλίου που περιπολούσαν στην παραπάνω περιοχή το απόγευμα της 10ης Οκτωβρίου και είχαν εντοπίσει τον ηλικιωμένο να έχει στο αυτοκίνητό του τα δύο μικρά κορίτσια τα οποία όπως αποδείχθηκε δεν είχαν κλείσει καν τα 14 έτη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα είχε παρασύρει τάζοντάς τους λεφτά σε ερημική τοποθεσία του συγκεκριμένου παραλιακού οικισμού και εκεί φαίνεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.

Πηγή: Lamiareport.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης