MITEF Greece Startup Competition 2019: Ανακοινώθηκαν οι 12 φιναλίστ του διαγωνισμού

MITEF Greece Startup Competition 2019: Ανακοινώθηκαν οι 12 φιναλίστ του διαγωνισμού

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου

mitef
Οι δώδεκα φιναλίστ του διαγωνισμού Startup 2019 από το MIT Enterprise Forum Greece ανακοινώθηκαν και πλέον τα βλέμματα συγκεντρώνονται στις 2 Ιουλίου, όπου μια επιτροπή από έμπειρους κριτές θα επιλέξουν τους τελικούς νικητές.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι (από General Track ): AidPlex, Beenova, iCry2Talk, Map of Care, Nanometrisis, PD Neurotechnology, SolMeYea, Twiddle και Vertliner και  (από Energy and Mobility Track με σπόνσορα τα Ελληνικά Πετρέλαια): Bunkering at Sea, Inteligg και Parity Platform.

Οι επιχειρηματίες μόλις ολοκλήρωσαν ένα εντατικό πρόγραμμα τριών μηνών, αποτελούμενο από μια σειρά από προσεκτικά σχεδιασμένα δωρεάν εργαστήρια που εστιάζουν σε τομείς επιχειρηματικών δεξιοτήτων, όπως το μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, τις επικοινωνίες, τα νομικά θέματα και τους επενδυτές.
     
«Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε για πέμπτη συνεχή χρονιά τους φιναλίστ του διαγωνισμού Startup μας» δήλωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του MITEF Greece, «και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους προσφέρουμε τις καλύτερες ευκαιρίες για να μεταμορφώσουμε τις ιδέες τους σε εταιρείες που θα αλλάξουν το παιχνίδι, προς όφελος της Ελλάδας και ολόκληρου του κόσμου».

Η ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου του διαγωνισμού αποτελεί ακόμα ένα βήμα στο δρόμο για την επίτευξη του οράματος της MITEF Ελλάδας: να μετατραπεί η Ελλάδα σε Τεχνικό Κέντρο.

Κλείσιμο
Τελικός στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων, οι οποίες θα λάβουν ​χρηματικά έπαθλα αλλά και ​δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες και έπαθλα από στρατηγικούς συνεργάτες όπως Ernst & Young (EY) και Korn Ferry, νομικές υπηρεσίες από το γραφείο Drakopoulos & Vassalakis κ.α. Επιπλέον, θα λάβουν προβολή και αναγνώριση, μέσα από το δίκτυο του ​MIT Enterprise Forum​, ​το διεθνές μη κερδοσκοπικό δίκτυο, που ασχολείται με την καινοτομία και την τεχνολογική επιχειρηματικότητα και θα ενταχθούν στη ​δυναμική κοινότητα του ΜΙΤΕF Greece​, που περιλαμβάνει περισσότερες από 90 ελληνικές startups, αλλά και σε ένα συνολικότερο ​δίκτυο επαφών σε Ελλάδα και εξωτερικό​ που έχει ως πυρήνα τη Βοστώνη, Η.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΜΙΤΕF Greece.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης