Η Ζάκυνθος θέλει δήμαρχο που θα λύσει τα προβλήματα του τόπου, λέει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αρμένης
Ο Γιώργος Αρμένης διεκδικεί το αξίωμα του δημάρχου Ζακύνθου απέναντι στον Νικήτα Αρετάκη
«Δεν έχω αγωνία, αλλά αισιοδοξία και σιγουριά ότι αυτή η προεκλογική καμπάνια θα εξελιχθεί με τη νίκη του συνδυασμού μας. Στη Δημοκρατία, οι πολίτες έχουν την ευθύνη για την λύση των προβλημάτων τους και αντιμετωπίζουν το εξής δίλημμα: Θέλουν έναν ικανό Δήμαρχο ή έναν ανίκανο Δήμαρχο; Ένα Δήμαρχο με ικανούς ή με ανίκανους συνεργάτες; Αυτό είναι το δίλημμα πάνω στο οποίο θα πρέπει να αποφασίσουν οι Ζακυνθινοί», δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ζακύνθου Γιώργος Αρμένης που διεκδικεί την Κυριακή το αξίωμα του δημάρχου, απέναντι στον Νικήτα Αρετάκη.
Παράλληλα, ο κ.Αρμένης που είχε «ρίξει το γάντι» στον ανθυποψήφιό του, αποδεχόμενος ο ίδιος την πρόσκληση από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό για debate, χωρίς όμως να υπάρξει αντίστοιχη ανταπόκριση από την άλλη πλευρά δήλωσε: «Η ώρα του debate, πέρασε κ. Αρετάκη, η ευκαιρία για ανοιχτό διάλογο απέναντι στους Ζακυνθινούς χάθηκε με δική σας ευθύνη. Είναι εύκολο να κρύβεστε, πίσω από ψευδείς ανακοινώσεις και δύσκολο, να ορθώσετε ανάστημα, ενώπιον του Ζακυνθινού λαού. Κύριε Αρετάκη φοβάστε ότι οι πολίτες θα καταλάβουν, ότι ο βασιλιάς , είναι γυμνός».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.