Απατεώνες στην Καλαμπάκα έπεισαν ηλικιωμένη να πληρώσει «για να μην μπει το παιδί της φυλακή»

ilikiomenoi-thumata-summorias

Η άτυχη γριούλα έδωσε όλες τις οικονομίες της, ύψους 4.000 ευρώ ευρώ, για να μην μπλέξει το παιδί της

Ό,τι είχε και δεν είχε χάρισε μια ηλικιωμένη κάτοικος της Καλαμπάκας στους απατεώνες που της τηλεφώνησαν παριστάνοντας τους αστυνομικούς και της είπαν ότι το παιδί της προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο και θα έπρεπε να πληρώσει αδρά για να μην καταλήξει στην φυλακή.

Η άτυχη γριούλα τα έχασε όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα την περασμένη Παρασκευή και προθυμοποιήθηκε να δώσει όλες τις οικονομίες της, ύψους 4.000 ευρώ ευρώ, για να μην μπλέξει το παιδί της. Οι δράστες της έκλεισαν ραντεβού σε ένα σημείο όπου άφησε τα χρήματα σε μια σακούλα και έφυγε.

Όταν απομακρύνθηκε, οι άγνωστοι απατεώνες άρπαξαν το μεγάλο ποσό και έγιναν καπνός. Αρκετή ώρα αργότερα, η ηλικιωμένη μίλησε με το παιδί της που την διαβεβαίωσε ότι δεν είχε ατύχημα και κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια, που σχημάτισε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

prosf123

Οι αφίξεις από ξηρά και θάλασσα ανήλθαν σε 46.100, όντας αυξημένες κατά 24% σε σχέση με το 2018, ενώ οι αφίξεις μόνο διά θαλάσσης αυξήθηκαν κατά 54%, όπως καταγράφει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

9