Δημήτρης Χριστόφιας: Σταθέρη αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Δημήτρης Χριστόφιας: Σταθέρη αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Θα συγκληθεί ιατροσυμβούλιο για να εξετάσει την κατάσταση, ενώ δεν αποκλείεται και η κάθοδος εντατικολόγου από το εξωτερικό

xri98
Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ο Δημήτρης Χριστόφιας παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στην εντατική λόγω της ήδη επιβαρυμένης του υγείας.

Σε λίγο θα συγκληθεί ιατροσυμβούλιο για να εξετάσει την κατάσταση, ενώ δεν αποκλείεται και η κάθοδος εντατικολόγου από το εξωτερικό (Ισραήλ).

Στο νοσοκομείο μετέβη χθες και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενώ στο πλευρό του Δημήτρη Χριστόφια βρέθηκε το πρωί και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού. Εξερχόμενος του Γενικού Νοσοκομείου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως ο πρώην Πρόεδρος «περνά δύσκολες ώρες». «Ελπίζω να το ξεπεράσει και αύριο θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο των θεραπόντων ιατρών. Του έχω πει πως ό,τι χρειαστεί θα είμαστε στην διάθεση του. Αυτό που θέλω να εκφράσω είναι την λύπη μου», ανέφερε.

Σε μήνυμα του στο Twitter εξάλλου ο Νίκος Αναστασιάδης έραψε το ακόλουθο μήνυμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης