Το Τζόκερμοιράζει σήμερα 6,7 εκατομμύρια μετά τα αλλεπάλληλα τζακ ποτ.
Στην κλήρωση της Κυριακής 12 Μαΐου δεν βρέθηκε νικητής με αποτέλεσμα σήμερα χιλιάδες πολίτες να συρρέουν στα πρακτορεία ελπίζοντας να γίνουν πλουσιότεροι κατά 6,7 εκατομμύρια.
Τα 6,7 εκατ. ευρώ είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τις 29 Οκτωβρίου 2018. Τότε, το Τζόκερ είχε μοιράσει 10,7 εκατ. ευρώ και είχαν βρεθεί 5 τυχεροί στην πρώτη κατηγορία που είχαν πάρει από 2,15 εκατ. ευρώ. Τα τυχερά νούμερα τότε ήταν: 6, 9, 12, 18, 22, με τζόκερ το 5.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.