Δράμα: Νεαρός έβγαζε πολλά διακινώντας «κοκτέιλ» ναρκωτικών

Δράμα: Νεαρός έβγαζε πολλά διακινώντας «κοκτέιλ» ναρκωτικών

Ο αστυνομικός σκύλος εξιχνίασε την υπόθεση

astynomiok_ossklios
Το ένα μετά το άλλο ξετρύπωσε ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας, τα διαφόρων ειδών ναρκωτικά που είχε έτοιμα για διακίνηση ένας 33χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη μετά την αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ανακάλυψε διαδοχικά πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 320 γραμμαρίων, οκτώ συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη τύπου “σοκολάτα” συνολικού βάρους 139 γραμμαρίων, 71 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού, 38 καρτελάκια εμποτισμένα με άγνωστη ουσία που εστάλη για χημική ανάλυση και πιθανολογείται ότι είναι LSD, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν ακόμη 1.225 ευρώ που προέρχονταν από τις παράνομες συναλλαγές του νεαρού, καθώς και τρία κινητά. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με την δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του οι άνδρες της Δίωξης για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Στην πόλη της Κέρκυρας, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. πέρασαν χειροπέδες σε έναν 28χρονο Έλληνα, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του ανακάλυψαν συνολικά 86,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης