Serial killer στην Κύπρο: Ξανά στο δικαστήριο ο «Ορέστης» - Συνεχίζονται οι έρευνες με sonar

Serial killer στην Κύπρο: Ξανά στο δικαστήριο ο «Ορέστης» - Συνεχίζονται οι έρευνες με sonar

Ο Νίκος Μεταξάς θα οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο Λευκωσίας για να ανανεωθεί το διάταγμα προσωποκράτησης – Αντιμετωπίζει αδικήματα για επτά φόνους, αν και ο ίδιος επιμένει ότι διέπραξε έξι

serial_killer_erevnes
Στη επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα το πρωί ο 35χρονος serial killer, προκειμένου να ανανεωθεί το διάταγμα προσωποκράτησής του.

Ο Ίλαρχος Νίκος Μεταξάς αντιμετωπίζει αδικήματα για επτά φόνους. Ωστόσο, ο ίδιος έχει ομολογήσει τις έξι δολοφονίες, υποστηρίζοντας ότι η 6χρονη Sierra πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και στη συνέχεια έριξε το άψυχο σώμα της στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τριών ακόμη σορών που φέρεται ότι πέταξε ο serial killer στην Κόκκινη Λίμνη και τη λίμνη Μεμί στην Κύπρο.

Χθες έγιναν δοκιμαστικές έρευνες με το sonar, που είναι ηλεκτροακουστικές συσκευές που εκμεταλλεύονται τη διάδοση των κυμάτων ηχητικής ενέργειας μέσα στη υδάτινη μάζα, όπως ακριβώς τα συστήματα ραντάρ και ηλεκτρονικού πολέμου εκμεταλλεύονται τη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων στην ατμόσφαιρα και
γενικότερα στον ελεύθερο χώρο.

Εάν το σύστημα δεν επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα χρησιμοποιηθεί ειδικό ραντάρ διείσδυσης εδάφους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης