Τη στιγμή της καταδρομικής επίθεσης μελών του «Ρουβίκωνα» στοδημαρχείο Ηλιούπολης τα ξημερώματα, έδωσε στη δημοσιότητα η αναρχική συλλογικότητα.
Περίπου στις 4.30, ομάδα μελών του Ρουβίκωνα έσπασε με σφυριά τα τζάμια της εισόδου του δημαρχείου, ενώ λίγο αργότερα ανέλαβαν την ευθύνη με κείμενο που ανάρτησαν σε ιστότοπο του αντιεξουτσιαστικού χώρου.
Στο κείμενο ο συντάκτης αναφέρει ότι προχώρησαν στη σημερινή ενέργεια, μετά το ατύχημα με πτώση της γερανογέφυρας που από θαύμα δεν προκάλεσε θύματα, κάνοντας λόγο για διαπλοκή στο θέμα της ανάθεσης έργων από τον δήμαρχο σε εταιρείες. Επισημαίνει ότι την πρώτη φορά που μέλη της ομάδας πήγαν στο δημαρχείο για τον ίδιο λόγο δεν απείλησαν κανέναν, όπως το παρουσίασε ο δήμαρχος και καλούν τους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση σε αυτοοργάνωση για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους, καθώς και «κάθε έναν και κάθε μία να μην συμμετάσχει σε στημένα εθνικά ή αυτοδιοικητικά εκλογικά πανηγύρια».
Η συλλογικότητα είχε πραγματοποιήσει άλλη μία επίθεση στο ίδιο δημαρχείο και στις 17 Απριλίου με στόχο το γραφείο του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.