Φρίκη στην Κύπρο: Έψαχναν τη σορό της 6χρονης και βρήκαν πτώμα άλλης γυναίκας - φόβοι για serial killer

ereynes1

Είναι το δεύτερο πτώμα γυναίκας που βρίσκεται στην περιοχή -  Το πτώμα βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο μεταλλείο - Ανήκει κατά πάσα πιθανότητα σε αλλοδαπή, ασιατικής καταγωγής - Το θύμα ήταν γυμνό και σε κατάσταση σαπωνοποίησης - Ακόμα δεν έχει βρεθεί η σορός της 6χρονης

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην Κύπρο.

Ενώ η αστυνομία από το πρωί αναζητούσε την σορό της 6χρονης που παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε υπολοχαγός του στρατού, μαζί με τη 38χρονη μητέρα της, ανακάλυψε δεύτερο πτώμα άγνωστης γυναίκας.

Το πτώμα βρέθηκε στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο στο οποίο πριν λίγες μέρες είχε βρεθεί και το πτώμα της 38χρονης Marry Rose την οποία δολοφόνησε ο 35χρονος υπολοχαγός.

Από την αυτοψία των ιατροδικαστών Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους, διαπιστώνεται πως το δεύτερο πτώμα που βρέθηκε ανήκει κατά πάσα πιθανότητα σε αλλοδαπή, ασιατικής καταγωγής.

Το θύμα ήταν γυμνό και σε κατάσταση σαπωνοποίησης. Εκφράζεται αισιοδοξία όταν μπορεί να αναγνωριστεί.

Αστυνομικές πηγές εκφράζουν φόβους για εντοπισμό και άλλων πτωμάτων Ελέγχονται εξονυχιστικά όλες οι δραστηριότητες του 35χρονου υπολοχαγου, στο διαδίκτυο, όπου έκανε γνωριμίες με αλλοδαπές χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Ορέστης.

Οι έρευνες για εντοπισμό του πτώματος της 6χρονης επικεντρώνονται σε φράγμα της περιοχής. Ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη της.

Σε πλήρη εξέλιξη η αναζήτηση της σορού της 6χρονης

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η αστυνομία της Κύπρου η οποία μαζί με την Πυροσβεστική αναζητεί την σορό της εξάχρονης Sierra Graze Seucaliuc, η οποία δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2018 μαζί με την μητέρα της Marry Rose. O 35χρονος υπολοχαγός του Κυπριακού Στρατού, που παραδέχθηκε πως δολοφόνησε την μητέρα και την κόρη της, υπέδειξε στους ανακριτές δύο σημεία στα οποία έχει πετάξει το πτώμα της 6χρονης και άλλα τεκμήρια του εγκλήματος. Δύτες και μέλη της ΕΜΑΚ από το πρωί πραγματοποιούν επιχείρηση σε παλιό μεταλλείο και σε φράγμα που βρίσκονται κοντά στη Λευκωσία, και γίνονται ακόμα πιο δυσχερείς λόγω των καταιγίδων που ξεσπούν από το πρωί.

Στο μεταλλείο οι προσπάθειες εντοπισμού της σορού της ανήλικης επικεντρώνονται σε φρεάτιο βάθους 130 μέτρων το οποίο είναι γεμάτο με νερό ως τα 100 μέτρα. Σε αυτό το φρεάτιο βρέθηκε τυχαία η σορός της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες. Οι πρόσφατες βροχές έφεραν στην επιφάνεια το πτώμα της το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης. Το εντόπισαν δύο τουρίστες που έβγαζαν φωτογραφίες και η αναγνώριση έγινε από φίλη του θύματος, η οποία θυμήθηκε πως τα σκουλαρίκια που ακόμα ήταν κρεμασμένα στα αυτιά της 38χρονης ήταν δώρο που της είχε κάνει η ίδια. Υπήρξε επίσης αναγνώριση και από οδοντίατρο που είχε κάνει μια οδοντική γέφυρα. Η επίσημη αναγνώριση θα γίνει με DNA με δείγματα που αναμένεται να σταλούν από συγγενείς της Marry Rose από τις Φιλιππίνες.
ereynes-fragma-kypros


Τα είπε όλα

Ο 35χρονος υπολοχαγός ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγο του και έχει δυο κόρες 6 και 8 ετών, είχε γνωρίσει την Marry Rose από το Facebook. Φαίνεται πως διατηρούσαν σχέση για 6 μήνες και στις 4 Μαΐου πήγε με το αυτοκίνητο του και την παρέλαβε μαζί με την κόρη της από το σπίτι της στη Λάρνακα. Από εκείνη την ώρα χάθηκαν τα ίχνη της μητέρας και της κόρης. Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε από φίλη της 38χρονης, αλλά η αστυνομία μάλλον δεν έκανε εξαντλητική έρευνα και περιορίστηκε στην δημοσίευση των φωτογραφιών τους με την παράκληση, αν γνωρίζει κάποιος κάτι να επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές. Αν η αστυνομία είχε κάνει έρευνα θα έβρισκε τα διαβατήρια της μητέρας και της κόρης, όπως και τα προσωπικά τους αντικείμενα στο σπίτι τους και θα διαπίστωνε ότι το πιθανότερο θα ήταν να τους έχει συμβεί κάτι. Αντιθέτως κυριάρχησε η άποψη ότι έφυγαν μέσω των κατεχομένων για τις Φιλιππίνες.

Λάθος συλλήψεις

Ο πρώτος άνθρωπος που συνέλαβε η αστυνομία μετά τον εντοπισμό του πτώματος της 38χρονης ήταν ο πρώην σύντροφος της και πατέρας του παιδιού, 33 ετών από τη Ρουμανία. Ο 33χρονος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη. Ωστόσο, το γεγονός ότι είχε προστριβές με την Marry Rose και αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ τον έβαλαν στο κάδρο των υπόπτων. Όταν συνελήφθη ο 35χρονος υπολοχαγός η αστυνομία άφησε ελεύθερο τον 33χρονο Ρουμάνο.

Ως ύποπτος είχε συλληφθεί ακόμα ένας 30χφρονος αξιωματικός του Κυπριακού Στρατού, γιατί η φωτογραφία του είχε αναρτηθεί από τον 35χρονο υπολοχαγό ως δική του σε προφίλ στο facebook με το ψευδώνυμο Ορέστης. Μετά την ομολογία του 35χρονου, η αστυνομία άφησε ελεύθερο τον 30χρονο αξιωματικό.

thymata_mana_kori


Η ομολογία

Ο 35χρονος υπολοχαγός για λόγους που ανέφερε στους ανακριτές στραγγάλισε την 38χρονη και στη συνέχεια, αφού την έδεσε, την πέταξε στο φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού. Ο μοναδικός μάρτυρας του εγκλήματος ήταν δυστυχώς η 6χρονη κόρη της, την οποία επίσης στραγγάλισε.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, όπου μεταφέρθηκε χθες ο υπολοχαγός για να ζητηθεί διάταγμα προφυλάκισης του, ήταν το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από το προφίλ «Ορέστης 35» με το οποίο είχε γνωριστεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Badoo με την 38χρονη και με το οποίο είχε ραντεβού για να διανυκτερεύσει μαζί του η ίδια και η κόρη της πριν εξαφανιστούν. Ο ανακριτής ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο «Ορέστης 35» ήταν και το άτομο που παρέλαβε την 38χρονη και τη θυγατέρα της από τον χώρο διαμονής τους το βράδυ της 4ης Μαΐου του 2018, οπότε και εξαφανίστηκαν, ο οποίος, σύμφωνα με τη μαρτυρία της συγκατοίκου της 38χρονης, επέμενε εκείνη τη νύχτα η δολοφονηθείσα να πάρει μαζί και την κόρη της με τη δικαιολογία ότι ήθελε να τη γνωρίσει στα δύο δικά του παιδιά για να παίζουν μαζί.

Σύμφωνα πάντα με όσα ακούστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, από εξετάσεις στις οποίες προέβη το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπιστώθηκε ότι το προφίλ του «Ορέστη» είχε διαγραφεί από το Badoo, αλλά τα στοιχεία οδηγούσαν στον 35χρονο.

Η ταχύτητα με την οποία ενήργησαν οι ανακριτές μετά την αποκάλυψη και των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων έριξε φως στο μυστήριο. Ο υπολοχαγός δεν είχε αποκαλύψει στο θύμα την πραγματική του επαγγελματική ιδιότητα, αλλά παρπουσιάστηκε ως φωτογράφος. Στο προφίλ του στο facebook η Αστυνομία εντόπισε και φωτογραφίες του λατομείου στο Μιτσερό όπου βρέθηκε η σορός της Marry Rose.
ypoloxagos_in2
ypoloxagos_in


Κατά την έρευνα στο σπίτι του 35χρονου εντοπίστηκε ένα σχοινί χρώματος μπλε πανομοιότυπο με εκείνο που ήταν δεμένη η 38χρονη, καθώς και μία κολλητική ταινία όμοια με εκείνην που βρέθηκε εντός του φρεατίου στο Μιτσερό. Μάλιστα κατά την έρευνα ο 35χρονος επιχείρησε να καταπιεί μία κάρτα κινητού τηλεφώνου (sim), ωστόσο έγινε αντιληπτός από αστυνομικό και ως εκ τούτου συνελήφθη και για τα αδικήματα της απόπειρας καταστροφής τεκμηρίου και της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία. Κατά τη σύλληψή του απάντησε ότι είχε την κάρτα στην τσέπη του, ενώ ανακρινόμενος σε σχέση με τη δολοφονία και ενώ δεν γνώριζε τα στοιχεία που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί, αρχικώς επέλεξε να κρατήσει το στόμα του κλειστό, επικαλούμενος συμβουλή του δικηγόρου του.
ypoloxagos_in3
ypoloxagos_in4

ΣΧΟΛΙΑ (21)

ssst

Καραβανας με ψυχολογικά στο φουλ... Άλλος ένας μετά από αυτόν που έβγαλε τα μάτια του αυτόν που έκαψε τα παιδιά του και άλλους... Σαν πολλοί δεν είναι ;;;ψυχολογικά τεστ που γίνονται είναι σαν τις ασκήσεις ε; όλα καλά δηλαδή είμαστε παντού οι καλύτεροι κλπ... Ανοιχτά ρε τα μάτια σας στις σχολές, ο κόσμος αλλάζει και έχετε μείνει στο 60....καταστρεφετε ζωές που θέλουν να προσφέρουν κιόλας

Και αυτές ΠΟΥ πάνε ρε παιδί μου με τον καθένα! Και σέρνουν και παιδιά!

Γνωρίσαμε έναν από το ίντερνετ, βουρ πήραμε το παιδί και φύγαμε. Και πιο πριν με Ρουμάνο πότη. Και οι άλλες τα ίδια, βρήκαν έναν και πάνε, μετά τις βρίσκουν πεταμένες. Εδώ τον έχεις τον άλλο χρόνια, έχει κάνει παιδιά και σαλτάρει και πάει και σκοτώνει την γυναίκα του και τα παιδιά του. Όχι τυχαρπαστους από όλο τον πλανήτη. Τι βλακεία έχουν οι γυναίκες ρε παιδί μου. Τον βλέπεις είναι μαλακας, κοβε λάσπη λέμε. Κρίμα οι γυναίκες, κρίμα το παιδί. Κακό ψοφο να έχει ο δαιμονισμένος.

μαρικα

ποιος καθενας μια χαρα ανθρωπος με συζυφο και παιδια,,, δεν το φορανε ταμπελα ξερεις,,,

wolf

Πολυ καλο το σχολιο σου ! Η γυναικα παντοτε ζηταει λιγη αγαπη και στοργη . Αυτη ειναι η παγιδα που στηνουν μερικοι λεχριτες κουραδομαγ κοι ανδρες και παρασερνουν τις γυναικες.

Κακό ψόφο να'χει το....

Face book στην συγκεκριμμένη περίπτωση...που ένα σωρό αρρωστημένοι-διεστραμμένοι...μπορούν και "κρύβονται" πίσω απ'αυτό....

Μήτσος

Ελλάδα έγιναν και αυτοί...

Χριστιανός ορθόδοξος

Αυτές είναι οι παραδόσεις μας. Σκοτώνουμε αλλόφυλους, αλλόθρησκους και "ξένους" και. ...σε όποιον αρέσουμε.

926

αριστερό τρόλι βρες κάτι καινούργιο...

Αλέξανδρος

Και πια στατιστική ανάλυση χρησιμοποίησες για να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα;

Σάπιοι άνθρωποι, σάπιες ψυχές

Βρώμικες δουλειές, Τα παιδιά τι τους φταίνε;

...

Πρέπει να φονευθεί το τέρας χωρίς να υπάρξει έλεος.

Επαναφορά της θανατικής ποινής

για τέτοιου είδους τέρατα . Είχε και φέισμπουκ ο παλιοξεφτυλας.

..

Γενικά στα νησιά υπάρχουν πολλοί ανώμαλοι. Και οι μισοί είναι αστυνομικοί. Θέλει προσοχή.

Ελεος

Η βλακεία της βραδυας. Τι άλλα τέτοια 'εμπεριστατωμένα' συμπεράσματα εχεις ?

aman

μυριζει serial killer

Κλανια μου φάνηκε

Εσένα?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης