Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα συναντούν από σήμερα όσοι οδηγοί περνούν στο κέντρο της Αθήνας από τη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Όλγας και Αμαλίας καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησής του.
Πρόκειται για τον έφιππο αδριάντα του μεγάλου Μακεδόνα στρατηλάτη, το οποίο έχει φιλοτεχνήσειο γλύπτης Γιάννης Παππάς και είχε αποκτηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού του 1993 και στη συνέχεια δωρίστηκε στο Δήμο Αθηναίων.
Παρών στις εργασίες τοποθέτησης του αγάλματος, απέναντι από το άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα, στην ειδική βάση που είχε ήδη εγκατασταθεί στο σημείο, ήταν και ο αντιδήμαρχος Αθήνας, Γιώργος Αποστολόπουλος.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.