Καιρός Πάσχα 2019: Καλοκαιρία τη Μεγάλη Εβδομάδα - Με τι καιρό θα σουβλίσουμε

Καιρός Πάσχα 2019: Καλοκαιρία τη Μεγάλη Εβδομάδα - Με τι καιρό θα σουβλίσουμε

Ο καιρός κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση σε ολόκληρη την Ελλάδα, σύμφωνα με  τα προγνωστικά στοιχεία - Η πρώτη εκτίμηση για τον καιρό το Πάσχα

Pasxa_kairos
Το Πάσχα πλησιάζει και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται για το πώς θα είναι ο καιρός εκείνες τις ημέρες.

Η πρώτη εκτίμηση για τον καιρό το Πάσχα, αλλά και τη Μεγάλη Εβδομάδα δίνει μια εικόνα για το πώς θα σουβλίσουμε τον οβελία. 

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για μια ξεκάθαρη πρόβλεψη και εικόνα των καιρικών συνθηκών, τα τελευταία προγνωστικά δείχνουν καλοκαιρία τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο καιρός ηρεμεί και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο. 

Τα καιρικά προγνωστικά μοντέλα ξεκινούν να δείχνουν τα πρώτα στοιχεία και για τον καιρό της Κυριακής του Πάσχα.  Ανήμερα εμφανίζεται ένα βαρομετρικό χαμηλό στα σημερινά στοιχεία, το οποίο αν όντως επιβεβαιωθεί ως πρόγνωση -είναι πάρα πολλές οι μέρες μέχρι τότε και σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές - δείχνει ικανό να προκαλέσει βροχοπτώσεις. 

Μια πρώτη άποψη  εξέφρασε και ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος στο δελτίο πρόγνωσης του καιρού για την ΕΡΤ τόνισε:

«Κι επειδή μου ζητάτε την τάση για το Πάσχα, είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την Κυριακή του Πάσχα, αλλά δείχνει την Μεγάλη Εβδομάδα ο καιρός να ηρεμεί σταδιακά και η θερμοκρασία να παρουσιάζει κάποια άνοδο. Φυσικά θα έχουμε λεπτομέρειες και την επόμενη εβδομάδα».

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο με την πρόβλεψη για το Πάσχα(στο 06:43 η αναφορά για την ημέρα του Πάσχα)
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 11/04/2019 | ΕΡΤ

Βελτίωση του καιρού βλέπουν οι μετεωρολόγοι - Σε ανοιξιάτικο μοτίβο από 20 Απριλίου

Αν και ο καιρός συνεχίζει να δείχνει τα «δόντια» του με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους από το ξεκίνημα της εβδομάδας που μας πέρασε ο  διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Θοδωρής Κολυδάς αναλύει τα δεδομένα για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών, μιλώντας στο protothema. 

«Ο καιρός θα είναι άστατος μέχρι και τις 17 Απριλίου», υπογραμμίζει, ενώ κάνει την πρώτη εκτίμηση για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.

«Για το δεύτερο 15νθήμερο του Απριλίου υπάρχει μια γενική τάση που δείχνει βελτίωση των καιρικών φαινομένων και μείωση της αστάθειας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης