Τραγωδία στα Χανιά: Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής για την 39χρονη που έπεσε από μπαλκόνι

Τραγωδία στα Χανιά: Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής για την 39χρονη που έπεσε από μπαλκόνι

Έχει αποκλειστεί η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας - Εξετάζεται το ενδεχόμενο ατυχήματος  και αυτοχειρίας - Τραγικές φιγούρες τα  τρία παιδιά της άτυχης γυναίκας

4713687
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Αποκόρωνα στα Χανιά από τον τραγικό χαμό της 39χρονης, μητέρας τριών παιδιών, που αργά χθες το βράδυ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη χθες τα μεσάνυχτα κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες με τον ιατροδικαστή Κρήτης Αντώνη Παπαδομανωλάκη να αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η 39χρονη βγήκε στο μπαλκόνι και η πτώση της στο κενό της προκάλεσε βαριά τραύματα που οδήγησαν στο θάνατο της. Ο σύζυγος της την βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την  άτυχη γυναίκας και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε σήμερα τη νεκροψία νεκροτομή, στο πόρισμα του διαβεβαιώνει ότι η 39χρονη, δεν έφερε ίχνη πάλης, ούτε διαπιστώθηκε επίδραση δύναμης από τρίτους.

«Ο θάνατος επήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάκωση σπλάχνων, θώρακος και κοιλίας» ,ανέφερε ο κ. Παπαδομανωλάκης, μεταξύ άλλων στην ΚΡΗΤΗ TV.

Το απόγευμα η 39χρονη οδηγείται στην τελευταία της κατοικία σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της, δύο αγόρια 12 και 17 ετών και μια κόρη 19 ετών, που αδυνατούν να πιστέψουν πως δε θα αντικρίσουν ξανά την πολυαγαπημένη τους μητέρα.

Πηγή: neakriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης