Αγωνία για τον Μίκη Θεοδωράκη: Για ενδέκατη μέρα στο νοσοκομείο

Εισήχθη λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας - Συνεχίζει νοσηλευόμενος, επισημαίνει το ιατρικό ανακοινωθέν

Για εντέκατη ημέρα σήμερα παραμένει νοσηλευόμενος στο Ιατρικό Κέντρο ο Μίκης Θεοδωράκης.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου μετά από επεισόδιο δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας. Από την στιγμή εκείνη, λαμβάνει ενδοφλέβια αγωγή, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν την «επιβαρυντική συνθήκη υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής».

Το μοναδικό ιατρικό ανακοινωθέν που έχει εκδοθεί από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του Μίκη Θεοδωράκη δόθηκε στην δημοσιότητα το μεσημέρι της Πέμπτης και αναφέρει: «Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την 26η Φεβρουαρίου 2019, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Ετέθη σε ενδοφλέβιο φαρμακευτική αγωγή και συνεχίζει νοσηλευόμενος».

Αργότερα υπήρξαν πληροφορίες πως ο Μίκης Θεοδωράκης πρόκειται να χειρουργηθεί ώστε να τοποθετηθεί βηματοδότης, κάτι που όμως διαψεύσθηκε από το νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο: Αγωνία για τον Μίκη Θεοδωράκη: Για 11η μέρα στο νοσοκομείο
Αγωνία για τον Μίκη Θεοδωράκη: Για 11η μέρα στο νοσοκομείο

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Αντώνης

Αιώνιο σύμβολο !

Κουράγιο μικη

Κουράγιο Μίκη και κάθε δύναμη σε σένα να το παλέψεις και να το ξεπεράσεις,και να ξεπερασεις και τα 100 χρόνια σου εύχομαι.Ο ελληνικός λαός σε αγαπάει ,σε νοιάζεται ,και εύχεται τα καλύτερα για σένα.ΜΕΙΝΕ κι άλλο μαζί μας,είσαι περισσότερο αναγκαίος Τώρα από ποτέ!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης