Πτήση-μυστήριο κυβερνητικού αεροσκάφους από την Βενεζουέλα στην Αθήνα

aeroskafos_venezuela_athens_art

Υπό άκρα μυστικότητα το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας με τα διακριτικά YV2486 προσγειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ - Ερωτήματα από τη ΝΔ: Ποιους συνάντησε στην Αθήνα ο ΥΠΕΞ της Βενεζουέλας; - Κυβερνητικές πηγές: Ήρθε για ανεφοδιασμό - Θεωρία συνωμοσίας που θα ζήλευε κι ο Σώρρας

Υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς προηγουμένως να έχει καταθέσει σχέδιο πτήσης το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας με τα διακριτικά YV2486 προσγειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το συγκεκριμένο αεροσκάφος απογειώθηκε από τον προεδρικό διάδρομο στο αεροδρόμιο Μαικετία του Καράκας με αρχικό προορισμό το νησί «Μαργαρίτα» της Καραϊβικής.


venezouela4


Η πτήση του κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας καλύπτεται από μυστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου, από το Καράκας. Την ίδια μέρα το πλήρωμα του αεροσκάφους κατάφερε να το προσγειώσει στην Πορτογαλία μετά την απειλή του πιλότου ότι αν δεν δοθεί άδεια προσγείωσης το αεροπλάνο θα καταπέσει, καθώς τελείωναν τα καύσιμα.

Δύο ημέρες μετά, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, το αεροσκάφος φέρεται να προσγειώνεται στη Γενεύη. Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, πάντως, αρνήθηκαν στο αεροσκάφος να προσεγγίσει. Τελικά το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 14:06 το μεσημέρι προσγειώθηκε στην Αθήνα. Αρχικά ζήτησε μία ώρα για ανεφοδιασμό αλλά τελικά παρέμεινε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για περίπου 4 ώρες, απ’ όπου απογειώθηκε στις 18:00 το απόγευμα.

Το πλήρωμα του κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας φέρεται να ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου στην Αθήνα ότι δεν πρόκειται για επίσημη κυβερνητική πτήση. Πρόκειται για ένα Falcon της κρατικής εταιρείας πετρελαίου της Βενεζουέλας PDVSA, το οποίο χαρακτηρίζεται κυβερνητικό.

Στελέχη της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα υποστηρίζουν ότι το αεροσκάφος απογειώθηκε από το Καράκας την ίδια ημέρα που η κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο έβγαλε από την Κεντρική Τράπεζα της χώρας 8 τόνους χρυσού.

Σοβαρά ερωτήματα, όμως, προκύπτουν και για την ταυτότητα των επιβατών της πτήσης μυστήριο από τη Βενεζουέλα, καθώς η Ε.Ε. έχει επιβάλλει κυρώσεις σε πολλούς αξιωματούχους της κυβέρνησης Μαδούρο. Σε αυτούς δεν επιτρέπεται να εισέλθουν σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Ανακοίνωση της ΝΔ

Ανακοίνωση για την πτήση - μυστήριο του κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας στην Αθήνα εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:  «Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε το Σάββατο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και παρέμεινε στην Αθήνα για 4 ώρες στη διάρκεια των οποίων ο ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Μαδούρο έκανε κάποιες συναντήσεις. Οι ερωτήσεις προς την κυβέρνηση είναι προφανείς: Για ποιον ακριβώς λόγο έδωσε άδεια προσγείωσης στο εν λόγω αεροσκάφος, όταν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το αρνήθηκαν, και με ποιους ακριβώς συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του κ. Μαδούρο;».

Απάντηση κυβερνητικών πηγών στη ΝΔ

«Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές για την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Τα λαγωνικά του ΣΚΑΪ μας ανακάλυψαν ξανά. Από την προσγείωση ενός αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από την Ασία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό τον ανεφοδιασμό, ο ΣΚΑΪ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Αρτέμης Σώρρας. Η ΝΔ προφανώς έσπευσε να την υιοθετήσει, όπως προφανώς αναμέναμε. Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος» τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές.

ΣΧΟΛΙΑ (54)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΟΙ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΑΓΕ ΝΑ ΑΠΑΥΤΩΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΡΟΥΡΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ?ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΔΟΥΡΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ.

Και σε αυτό αδιάβαστοι ????

Βρε αγεωγράφητοι σύντροφοι, από πότε η Βενεζουέλα είναι χώρα της ....Ασίας ?? Οπως λέμε δηλαδή : ''Αλλος για ...Λέσβο τράβηξε κι' άλλος για ....Μυτιλήνη '' !!!!

2015-2019 Ελλάδα, δικτατορία στον 21ο αιώνα

Στην δύση όπου ανήκουμεν, οι Μαδούροι δεν γίνονται δεκτοί μετά από ομόφωνη απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι δημοκράτες συριζοφασίστες όμως δίνουν άδεια προσγείωσης κ συναντούν αξιωματούχους της δικατορίας Μαδούρο που έχουν κλέψει χρυσό από την χώρα τους. Την ίδια ημέρα, ο πρωθυπουργός της χώρας ανακοίνωσε ότι θα βραβεύσει τους Τούρκους που το 1821 επαναστατήσαμε κ απελευθερώθηκε η χώρα μας. Επίσης την ίδια ημέρα στα Τρίκαλα η γνωστή σε όλους πια ΕΑΤ- ΕΑΣ του σύριζα συλλαμβάνει θαμώνες καφέ για να εξασφαλίσει ότι κανείς δεν θα διαμαρτυρηθεί κατά την επίσκεψη στην πόλη μεγαλοστελέχους του κόμματος. Η ίδια ΕΑΤ-ΕΣΑ εδώ κ 4 χρόνια οδηγεί με τα αυτοκίνητα της προς κ από το προορισμό τους, τους Ρουβίκωνες ενώ οι υπουργοί δικαιοσύνης συγχαίρουν την συγκεκριμένη ομάδα για το έργο της. Σε πιο σημείο της η χθεσινή ημέρα απήχε από την χούντα κ την δικτατορία;

Gadi

Ηρθε να δωσει χαιρετισματα στον κατσαπλια πρωθυπουργο

Το άλλο;!

Επίσης η Βασίλισσα Ελισαβετ μετά από εντονη λιγούρα πήρε ολόκληρη την Βασιλική Αεροπορία και προσγηωθηκε στην Θεσσαλονίκη. Τωρα εαν αφαγε πατσά ή μπουγάτσα ερευνάται από τις τοπικες αρχές. Το σίγουρο είναι ότι στις 20:14 μαζί με την Καμιλα θαυμάσανε τα καΐκια στην Ν.Μηχανιωνα.

Δώρα από Βενεζουέλα

Έφερε κάποια χρυσά δώρα στον δικό μας.Τοση προπαγάνδα του κάνει ,να μην πάρει και αυτος κατιτίς να έχει να τρώει ,όταν έρθει και αυτουνού η ώρα να τσακιστεί να φύγει.....επειδη για Ελλάδα δεν τον βλέπω να μπορει να κάθεται τα υπόλοιπα χρονια ..Θα πάει κάπου στο εξωτερικό ξένος μεταξύ ξένων αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα

Η Αντιπολίτευση

τι λέει; Που είναι ; Γιατί δεν βγαίνουν όλοι να κράζουν ; Τίποτα ; Όλοι μόκο; Αμ δεν γίνεται έτσι δουλειά.

GEORGE

Το ερώτημα είναι αν ήρθε να φέρει κόσμο από Βενεζουέλα η να πάει κόσμο στη Βενεζουέλα!

Αλέξανδρος

Και όπως πάντα οι αριστεροί όταν δεν έχουν επιχειρήματα ή εξηγήσεις ρίχνουν λάσπη. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Τέλειο γκαλοπ

Διαβάστε τα σχόλια... Για να καταλάβετε το επίπεδο νοημοσύνης των νεοεελεεηνων. ΥΓ. Και το καλυτερο: θα με κατηγορήσουν για συριζοτρολ και τα γνωστά. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να συνηπαρχουμε. Ζείτε ανάμεσα μας. Και είστε πολλοί.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης