Κάρυστος: Χωρίς δασκάλα από την αρχή του σχολικού έτους μαθητές δημοτικού

karistos12

Oι γονείς κατήγγειλαν ότι από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Ιανουάριο τα παιδιά τους δεν είχαν εκπαιδευτικό

Ακόμη περιμένουν τη δασκάλα τους, οι μαθητές της τετάρτης τάξης του 1ου Δημοτικού Καρύστου.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, οι γονείς κατήγγειλαν ότι από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Ιανουάριο τα παιδιά τους δεν είχαν εκπαιδευτικό.

Αυτό έμελλε να αλλάξει με την έλευση μιας δασκάλας, στις αρχές Ιανουαρίου, η οποία όμως, δυο εβδομάδες μετά, πήρε μετάθεση για να καλύψει κενό σε άλλο σχολείο!

Οι γονείς καταγγέλλουν ότι δεν έχουν λάβει καμία επίσημη απάντηση από την αρμόδια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ούτε και το υπουργείο Παιδείας.

Τα παιδιά από το πρωί της Δευτέρας απέχουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, από το σχολείο, ενώ αύριο, Τρίτη, οι γονείς θα πραγματοποιήσουν κατάληψη στη σχολική μονάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Μπακούνης

Δεν μπορεί η κυβέρνησή μας της αριστεράς και της της προόδου να πληρώνει δασκάλα για να κάνει μάθημα στα παιδιά του λαουτζίκου. Εμείς οι σύντροφοι τα δικά μας παιδιά τα έχουμε γράψει στα Χιλς, να τα γράψουν και αυτοί εκεί. Τα λεφτά τα έχουμε για Καρανίκες, Πολάκηδες, Σκουρλέτηδες, Κατρούγκαλους, Σταθάκηδες και λοιπούς συντρόφους κομμουνιστές. Αν δε φάμε τώρα που ακόμα είμαστε στην κουτάλα-εξουσία πότε θα φάμε; Όταν βγει ο Κούλης ή περιμένοντας για άλλα 100 χρόνια; Αμάν πια με τις απαιτήσεις του λαουτζίκου, αμάν!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4595534

Τα επιχειρήματα για δήθεν δημιουργία υποδομών διαφυγής στο εξωτερικό καθώς και για δήθεν άρνηση διαβίβασης τραπεζικών στοιχείων στις ελληνικές αρχές έχουν πλήρως αποδομηθεί υποστηρίζει ο πρώην υπουργός

ekab12

Με βάση το σχέδιο που καταρτίζει το ΕΚΑΒ εξετάζεται το ενδεχόμενο εύρεσης σημείου στέγασης νέου Τομέα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να επιτευχθεί η βελτιστοποίηση της ανταπόκρισης σε επείγοντα περιστατικά στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης