Ηγουμενίτσα: Αλβανοί μετέφεραν με λεωφορείο οκτώ κιλά χασίς
Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και έκαναν έλεγχο στις αποσκευές τους, όπου βρήκαν τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 7 κιλών και 990 γραμμαρίων
Μάνος Τσαγκαράκης
Και παράνομα βρίσκονταν στη χώρα και ναρκωτικά μετέφεραν μέσα στα δύο ταξιδιωτικά σακίδια που είχαν μαζί τους, δυο νεαροί Αλβανοί οι οποίοι προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Αθήνα.
Όμως, δεν υπολόγισαν τους τακτικούς ελέγχους που διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας. Κατά την επιβίβασή τους στο λεωφορείο, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, διαπιστώθηκε ότι κανείς από τους δυο αλλοδαπούς ηλικίας 31 και 22 χρόνων δεν είχε άδεια εισόδου και παραμονής στη χώρα, ενώ σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.
Έτσι, οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και έκαναν έλεγχο στις αποσκευές τους, όπου βρήκαν τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 7 κιλών και 990 γραμμαρίων! Το χασίς κατασχέθηκε μαζί με δύο κινητά και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους