Ένας διοικητής ΣΥΡΙΖΑ για δύο μεγάλα νοσοκομεία!

geniko-kratiko-nikaias

Μετά το κύμα των αποκαλύψεων από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τα... έργα και τις ημέρες του πρώην διοικητή Δημήτρη Μπούτου, η ηγεσία του υπουργείου δίνει τα κλειδιά του Γενικού Κρατικού Νικαίας στον διοικητή του Ερυθρού Σταυρού - Ο Ευθύμης Γεωργόπουλος θα διοικεί παράλληλα δύο μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα!

Στον διορισμό νέου διοικητή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας προχώρησε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, μετά το κύμα των αποκαλύψεων από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για τα... έργα και τις ημέρες του πρώην διοικητή, κ. Δημήτρη Μπούτου με τους πλαστούς τίτλους και τις παράνομες συμβάσεις με τον ιδιοκτήτη του κυλικείου.

Σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, καθήκοντα διοικητή στο μεγάλο νοσοκομείο του Πειραιά ανατίθενται στον διοικητή ενός μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας!

Ο...εκλεκτός της Αριστοτέλους που θα διοικεί παράλληλα τα δύο μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα που απέχουν τουλάχιστον 16 χιλιόμετρα και υπάγονται σε διαφορετικές Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) είναι ο κ. Ευθύμης Γεωργόπουλος, διοικητής του νοσοκομείου «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο», ευρέως γνωστού ως Ερυθρός Σταυρός.

Σύμφωνα, πάντως, με το υπουργείο Υγείας τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν είναι προσωρινά καθώς θα προκηρυχθεί άμεσα η θέση του διοικητή όσο και του αναπληρωτή διοικητή – από τον οποίο έχει ζητηθεί παραίτηση για το θέμα της σκανδαλώδους σύμβασης του κυλικείου.

Ο κ. Γεωργόπουλος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κ. Παύλο Πολάκη, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα επισκέφθηκε το «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο» για να εγκαινιάσει την ανακαινισμένη μονάδα βραχείας νοσηλείας. Στη διάρκεια εκείνης της πανηγυρικής επίσκεψης ο κ. Πολάκης είχε επιτεθεί σε δημοσιογράφους όταν ερωτήθηκε για τον θάνατο των παιδιών στο νοσοκομείο Λαμίας και τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας απαντώντας με το προκλητικό «σας έχω...».

Είχε προηγηθεί ένα δραματικό συμβάν στο νοσοκομείο, η επίθεση από νοσηλευόμενο σε βάρος προϊσταμένης νοσηλεύτριας, για το οποίο ο κ. Γεωργόπουλος είχε ζητήσει εμμέσως πλην σαφώς από τους εργαζόμενους να μη λάβει διαστάσεις ενόψει και της επίσκεψης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Άγγελος

Αυτό σημαίνει πως έχουν τακτοποιήσει όλο το κομματικό μηχανισμό και πάνε πλέον για διπλοθεσίτες, λόγω μη ύπαρξης άλλων Καρανικών.

FREDY

Η Δικαιοσυνη έχει λάβει τα μέτρα της επιτυχώς...συνέλαβε μητέρα 13 παιδιών και την στέλνει στό δικαστήριο εν ριπή οφθαλμού..γιατί πλαστογράφησε την ημερομηνία του απολυτηρίου της από το δημοτικό για να γίνει καθαρίστρια....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που έχει τέτοια γρήγορα ανακλαστικά και στέλνει στο δικαστήριο τέτοια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος....Αυτά μέχρι το δημοτικό...γιατί όταν περάσεις στά ποιό μεγάλα σκαλοπάτια υπάρχει ανταμοιβή υλική και ηθική,ειδικά όταν είσαι του κόματος και έχεις και προιστάμενο τον Πολάκη...Τότε θα σου δώσουν και σύνταξη και θα σου χαρίσουν και τα πρόστιμα κι ας έχεις πλείστες όσες πλαστογραφήσεις,πιστοποιημένες...και θα κυκλοφορείς στά ξανυχτάδικα ελεύθερος και ωραίος....ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4595534

Τα επιχειρήματα για δήθεν δημιουργία υποδομών διαφυγής στο εξωτερικό καθώς και για δήθεν άρνηση διαβίβασης τραπεζικών στοιχείων στις ελληνικές αρχές έχουν πλήρως αποδομηθεί υποστηρίζει ο πρώην υπουργός

ekab12

Με βάση το σχέδιο που καταρτίζει το ΕΚΑΒ εξετάζεται το ενδεχόμενο εύρεσης σημείου στέγασης νέου Τομέα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να επιτευχθεί η βελτιστοποίηση της ανταπόκρισης σε επείγοντα περιστατικά στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης