Ο Ρουβίκωνας απειλεί: Ό,τι έχει αποφασιστεί θα γίνει πράξη

foto-rouv

«Οι πιέσεις των αρχών δεν θα αποτρέψουν τις πολιτικές μας αποφάσεις» γράφει ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα με αφορμή τα όσα συνέβησαν μετά τις προσαγωγές για την κατάληψη στο ελληνοτουρκικό επιμελητήριο

Συνέχεια στην «κοινή δράση» του Ρουβίκωνα «με Κούρδους αγωνιστές» δίνει ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας υποστηρίζοντας ότι «οι πιέσεις των αρχών δεν θα αποτρέψουν τις πολιτικές μας αποφάσεις».

Στην ανάρτησή του στο Facebook o Γιώργος Καλαϊτζίδης περιγράφει την ανάκριση τριών εκ των Κούρδων που προσήχθησαν μετά την κατάληψη του ελληνοτουρκικουύ επιμελητηρίου υποστηρίζοντας ότι «τους πίεσαν πάρα πολύ κάποιοι ασφαλίτες».

«Οι στρατηγικής σημασίας αλλά και μεγάλου πολιτικού συμβολισμού συμμαχίες και συνεργασίες της ομάδας μας θα συνεχιστούν πρός όλες τις πλευρές και συνεχώς θα εξελίσσονται» απειλεί το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα προσθέτοντας πως «ό,τι έχει αποφασιστεί θα γίνει πράξη».

Δείτε την ανάρτησή του:

ΣΧΟΛΙΑ (7)

.!.!.!.

Απλα,, τραγικοί. Πρεπει να ειναι τα ατομα με τις περισσότερες καμμενες φλαντζες παγκοσμιως!! Δεν εχουν με τι να ασχοληθούν, κοιτάνε να διαμαρτύρονται καθε τρεις κ λίγο, κ κοιτάνε να «λύσουν» την καθε «αδικία» που γινεται παγκοσμιως. GET A JOB, που λενε κ οι φίλοι μας οι αμερικάνοι. Κ το χειρότερο ειναι οτι η μέγιστη πρωθυπουργαρα μας εχει ΤΑ ΙΔΙΑ ακριβως μυαλα με αυτους. Ασχετα αν τον εχουν στην πίεση η μαμακα κ ο μπαμπακας του να κανει συνεχως τις κωλοτουμπιτσες του για να τους υπηρετεί πίστα.

Ας τους μαζέψει κάποιος

Ποιον εκφράζουν;;;; Προφανως τους 100 μπαχαλακηδες των εξαρχειων

Φρoυράαα, φρoυράααα, Κούληnnnη βoήθεια, φρoυράααααααααα

Κούληηηηη Κούληηηηηηηη Κούληηηηηηηηηηη

El

Προετοιμάζονται για μετά τις εκλογές όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αντιπολίτευση

Mørkets makt

Οι Απόκριες ξεκίνησαν λίγο νωρίτερα φέτος...

Bob

ΡΟΥφιάνοι ΒΙτσιόζοι ΚΩλόπαιδα Νεάτερνταλ Αριστερόστροφης Συμμορίας

η αλήθεια είναι ότι

Αν δεν υπήρχε η ΕΕ και το ΝΑΤΟ τώρα όλοι αυτοί οι πυροβολημένοι θα φώναζαν Αλαχού Ακμπάρ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

naxos

Είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται τόσο παλαιά πολιτισμική δραστηριότητα στο Κεντρικό Αιγαίο, κατά τη Μέση Πλειστόκαινο περίοδο - Νέα δεδομένα δείχνουν πως το Αιγαίο ήταν προσβάσιμο στους αρχαϊκούς και πιο σύγχρονους ανθρώπους δεκάδες χιλιάδες χρόνια νωρίτερα από ό,τι θεωρείτο προηγουμένως

6