Φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου Πολυγύρου Χαλκιδικής σημειώθηκαν λόγω της κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Πολυγύρου, Δημήτρης Ζαγγίλας, λόγω των πρόσφατων σφοδρών χιονοπτώσεων αλλά και των βροχοπτώσεων που συνεχίζονται και σήμερα, ξεκόλλησαν από εξωτερικό τοίχο τα κόκκινα διακοσμητικά τουβλάκια, με τα οποία ήταν διακοσμημένος και έπεσαν στο έδαφος.
«Συνεργεία του Δήμου έσπευσαν στο σημείο και πήραν μέτρα ασφαλείας, τοποθετώντας κώνους και κορδέλες, ώστε να αποτρέψουν την πρόσβαση σε περαστικούς. Ωστόσο, δεν υπήρχε σήμερα κόσμος στα δικαστήρια λόγω της απεργίας των δικηγόρων για το Μακεδονικό», σημείωσε. Σε κάθε περίπτωση, ανέφερε ότι τα τούβλα έχουν συγκεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο και τη Δευτέρα, μετά από συνεννόηση με τους υπευθύνους του Δικαστικού Μεγάρου, οι υπηρεσίες του δήμου θα αποκαταστήσουν τις φθορές.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco