Βίντεο από drone που «αιχμαλωτίζουν» το αληθινό μέγεθος και τον παλμό του χθεσινού συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube ο μαθηματικός Νίκος Λυγερός, ένας εκ των ομιλητών της μεγαλειώδους συγκέντρωσης.
Παρά το γεγονός ότι η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έκανε λόγο για μόλις 60.000 διαδηλωτές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο πραγματικός αριθμός των πολιτών που έδωσαν δυναμικό παρών στο Σύνταγμα για να υπερασπιστούν τη Μακεδονία ήταν πολύ μεγαλύτερος, όπως μπορείς κανείς να δει στα βίντεο.
«Αυτοί που είναι κρυμμένοι στη Βουλή ξέρουν ότι έχουν τελειώσει» επισήμανε στην χθεσινή ομιλία του ο κ. Λυγερός, απευθυνόμενος στο τεράστιο πλήθος, πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια.
Όπως επισήμανε, «η Βουλή των Ελλήνων είναι εδώ και όχι απέναντι. Εμείς θα αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Ακόμη και να κυρώσουν το προσύμφωνο της Συμφωνίας των Πρεσπών, θα το ακυρώσουμε, ότι και να κάνουν».
«Ο Ελληνικός λαός δεν γονατίζει, αντιστέκεται. Δεν θα μείνει ίχνος από το πέρασμά τους» κατέληξε την ομιλία του ο κ. Λυγερός.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.