Χανιά: Πρώτα κέρδιζε την εμπιστοσύνη των μαθητριών του και μετά τις θώπευε, ο 57χρονος καθηγητής
Στην δικαιοσύνη ο 57χρονος ιδιοκτήτης φρντιστηρίου που κατηγορείται από τουλάχιστον πέντε μαθήτριές του ότι ασέλγησε εις βάρος τους - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή
Την Παρασκευή στη μια το μεσημέρι απολογείται ο καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά που κατηγορείται από τουλάχιστον πέντε μαθήτριές του ότι ασέλγησε εις βάρος τους.
Η υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία των Χανιών άρχισε να ξετυλίγεται παραμονές Πρωτοχρονιάς όταν μια κοπέλα θύμα του 57χρονου καθηγητή κατήγγειλε στις Αρχές πως το 2013 όταν ήταν στην ηλικία των 13-15 ετών ο καθηγητής της την παρενοχλούσε μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου.
Αμέσως οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα και σιγά-σιγά μαζευόντουσαν τα απαραίτητα στοιχεία για την κατ’ οίκον έρευνα.
Όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χανιών μπήκαν στο σπίτι του καθηγητή βρήκαν στην κατοχή του παράνομες αρχαιότητες και ένα όπλο και αμέσως τον συνέλαβαν.
Μέχρι στιγμής στην δικογραφία, υπάρχουν τουλάχιστον πέντε διαφορετικές καταγγελίες από νεαρά κορίτσια για τις ασελγείς πράξεις του ιδιοκτήτη γνωστού φροντιστηρίου στα Χανιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα θύματα του ο 57χρονος καθηγητής φυσικής εκμεταλλευόταν την ιδιότητα του ως εκπαιδευτικού και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του έβαζε σε εφαρμογή τα βρώμικα σχέδια του και θώπευέ τα ανήλικα κορίτσι παρά φύση και κατά φύση.
Κλείσιμο
Σε κάθε περίπτωση, οι καταγγελίες αυτές διερευνώνται και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των ανακριτικών αρχών Χανίων με την υπόθεση να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή καθώς πρόκειται για ευαίσθητο θέμα καθώς ο κατηγορούμενος είναι υπεράνω πάσης υποψίας.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.