Εκδήλωση της ΝΔ στην Καλλιθέα για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

ekdilosi

Στην εκδήλωση ομιλήτριες ήταν οι κυρίες Μαρέβα Μητσοτάκη, Ντόρα Πάλλη και Μαρία Χριστοδουλίδη 

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα βρέθηκε στο επίκεντρο εκδήλωσης που διοργάνωσε χθες η ΔΗΜ.ΤΟ. Καλλιθέας της Νέας Δημοκρατίας με ομιλήτριες τρεις γυναίκες που γνωρίζουν εκ των έσω το «επιχειρείν». Τρεις γυναίκες, που τόλμησαν, αγωνίστηκαν και πέτυχαν. Η Μαρέβα Μητσοτάκη, η Ντόρα Πάλλη και η Μαρία Χριστοδουλίδη μίλησαν για ένα «ταξίδι ζωής, γεμάτο κινδύνους αλλά και συναρπαστικές προκλήσεις». Συντονιστής, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σταυρόπουλος.
ginaikeia_epixeirimatikotita_mesa

Στη «δύσκολη αλλά γοητευτική πορεία της εταιρείας Zeus + Dione μέσα στο δυσμενές επαγγελματικό περιβάλλον που υπάρχει στη χώρα μας», αναφέρθηκε η επιχειρηματίας Μαρέβα Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «θελήσαμε να κάνουμε μόδα την ιστορία και να εντάξουμε στον διεθνή ανταγωνισμό ένα ελληνικό σήμα». Σε μια ομιλία η οποία είχε και προσωπικές αναφορές, η συνιδρύτρια της Zeus + Dione επεσήμανε ότι «τα προβλήματα είναι πολλά για όλους, πόσω μάλλον για εμένα που λέγομαι Μαρέβα Μητσοτάκη. Πετυχαίνουμε, αλλού περισσότερο αλλού λιγότερο. Αλλά ένα πρέπει να σας μείνει: επιμένουμε, επιμένουμε, επιμένουμε». Πρόσθεσε δε ότι σε αυτό το επιχειρηματικό ταξίδι της ανά την Ελλάδα γνώρισε εκατοντάδες Ελληνίδες «που κρύβουν θησαυρούς στο μυαλό και στα χέρια τους».

Με μια προσωπική αναφορά στη γιαγιά της, επιχειρηματία Αλεξάνδρα Μπαγτζή, η οποία ίδρυσε την ‘Ενωση Ελληνίδων Επιχειρηματιών πριν από 60 χρόνια, άνοιξε την ομιλία της η Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, Σύμβουλος εκπαιδευτικών και κοινωνικών θεμάτων Ντόρα Πάλλη. Εστιάζοντας στην ανάγκη να ενισχυθεί η γυναικεία επιχειρηματικότητα ώστε να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας, η κ. Πάλλη πρότεινε τη δημιουργία Υπουργείου για τις γυναίκες και την οικογένεια, ώστε η Πολιτεία να αποδείξει έμπρακτα ότι η Γυναίκα αποτελεί την Νο 1 εθνική προτεραιότητα για τις επόμενες δεκαετίες.
ginaikeia_epixeirimatikotita_mesa2

Για τον αγώνα που δίνει καθημερινά ως γυναίκα επιχειρηματίας αλλά και για την τεράστια αγάπη της για το αντικείμενο εργασίας μίλησε η Μαρία Χριστοδουλίδη, η οποία συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στο χώρο της υπόδησης μέσα από την μεγάλη ελληνική επιχείρηση “Texter”.

Την πολύ όμορφη εκδήλωση με θέμα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, Ευκαιρίες και Προκλήσεις», διοργάνωσε στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας το Τμήμα Γυναικών της ΔΗΜ.ΤΟ. Καλλιθέας, με τον δραστήριο Πρόεδρο της Οργάνωσης Γιώργο Καλαμπαλίκη και δύο δυναμικές γυναίκες: την υπεύθυνη Τμήματος Γυναικών Εφη Μαρκοπούλου και την υπεύθυνη εκδηλώσεων Λόλα Καψάνη.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Εσείς στην ΝΔ πρώτα δώστε τα 220.000.000 ευρώ που χρωστάτε

Λiγn υπομovή εσείς οι γαλάζιoι μιζαδόρoι. Τώρα μας σώζουv οι μαδoύρoι... σε κάvα χρόvo θα μας σώσετε εσείς, ξαvά!

Η.Ψ

220.000.000 μπάλες σανό θα σου δώσουμε πρώτα, και όταν χορτάσεις θα έχει και άλλες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4574349

Η διάσκεψη έχει τον χαρακτήρα επιστημονικού συνεδρίου, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις διακεκριμένων περιβαλλοντικών θεολόγων

3