Χειροπέδες σε πέντε Αλβανούς φυγόποινους που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα

Χειροπέδες σε πέντε Αλβανούς φυγόποινους που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε πέντε Αλβανούς ηλικίας 27, 30, 31, 50 και 30 χρόνων

asy65
Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά συνολικά πέντε Αλβανοί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών σε περιοχή της Φλώρινας, όπου είχαν περάσει παράνομα από την πατρίδα τους περπατώντας στα χιονισμένα βουνά! Μάλιστα, ήταν όλοι καταζητούμενοι με καταδίκες που δεν είχαν εκτίσει!

Οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στους πέντε αλλοδαπούς ηλικίας 27, 30, 31, 50 και 30 χρόνων, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του 50χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Αλλά και οι υπόλοιποι είχαν ποινές από διάφορες καταδίκες. Σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ, σε βάρος του 30χρονου απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για τον ίδιο λόγο εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ και σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά πάλι για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

*** Στην φυλακή έστειλε ο εισαγγελέας Εφετών Ηπείρου μια 31χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στα Ιωάννινα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων για διακεκριμένες κλοπές με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών.

*** Ένας Άγγλος με Ιρανική υπηκοότητα επιχείρησε να περάσει στη χώρα από τονίζοντας συνοριακό σταθμό στις Καστανιές του Έβρου, αλλά διαπιστώθηκε ότι διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για συμμετοχή σε υποθέσεις διακίνησης μεταναστών. Έτσι οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και δρομολογήθηκε η διαδικασία για την έκδοσή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης