Καρδίτσα: Στα χέρια των Αρχών ληστές που ξυλοκόπησαν νεαρή γυναίκα

Καρδίτσα: Στα χέρια των Αρχών ληστές που ξυλοκόπησαν νεαρή γυναίκα

Οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της 31χρονης και του συντρόφου της και την χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο προκειμένου να της αρπάξουν την τσάντα

xeiropedes-neos
Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο από τους δράστες της θρασύτατης ληστείας σε βάρος ενός ζευγαριού νεαρών Ελλήνων μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας, κατά την διάρκεια της οποίας ξυλοκοπήθηκε η γυναίκα.

Οι τρεις δράστες κατάφεραν να εισβάλλουν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο σπίτι όπου κατοικούν ένας 30χρονος και μία 31χρονη και επιτέθηκαν στην κοπέλα χτυπώντας την με γροθιές στο πρόσωπο, για να της αρπάξουν την τσάντα της που είχε μέσα χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή, αλλά τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή τους.

Βάσει αυτής, οι αστυνομικοί κατάφεραν λίγες ώρες αργότερα να εντοπίσουν δύο από τους δράστες ηλικίας 19 και 26 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενοι για ληστεία. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί ο τρίτος συνεργός τους, ο οποίος αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης