Σοκ στη Λαμία: Μαχαίρωσε τη φίλη της αδελφής του μπροστά στις μικρές ανιψιές του

Σοκ στη Λαμία: Μαχαίρωσε τη φίλη της αδελφής του μπροστά στις μικρές ανιψιές του

Νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη η κοπέλα - Συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα - Κατάφερε πολλές μαχαιριές στο θύμα - Σοκαρισμένα τα δύο παιδιά της αδελφής του

lamia_main
Πανικός επικράτησε στο κέντρο της Λαμίας, όταν ένας άντρας για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μαχαίρωσε μια νεαρή κοπέλα φίλη της αδερφής του.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, ενώ η κοπέλα διακομίστηκε τραυματισμένη πολύ σοβαρά στο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό μάλιστα σημειώθηκε μπροστά στα παιδιά της αδερφής του δράστη, ο οποίος έχει συλληφθεί.

Η γειτονιά πετάχτηκε στο πόδι από τα ουρλιαχτά των  δύοκοριτσιών ηλικίας 9 και 12 ετών, αλλά και από την αδερφή του δράστη που δεν μπορεί να εξηγήσει τι όπλισε το χέρι του. Ο τελευταίος φέρεται να είχε δει μόλις δύο φορές το θύμα, ωστόσο είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το LamiaReport ο 38χρονος πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα και κατάφερε άγνωστο αριθμό μαχαιριών στην κοπέλα που έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα, μπροστά στα μάτια των μικρών ανηψιών του δράστη.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την κοπέλα στο Νοσοκομείο. Εισήχθη εσπευσμένα στο χεορουργείο, έχοντας μια μεγάλη μαχαιριά στο θώρακα (έχει τουλάχιστον 7 μαχαιριές σε θώρακα και κοιλιά) και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Κλείσιμο
Η άτυχη γυναίκα μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήταν στο σπίτι γιατί βοηθούσε τα κοριτσάκια της φίλης της στο διάβασμα!

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

lam1
lam2
lam3
lam4
lam5






Πηγή: lamiareport.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης