Άγρια «γυμνάσια» σε γηροκομείο στη Λεμεσό: Κούρεψαν γουλί ηλικιωμένους... με το ζόρι

giroko_lemesos

Δεν ρωτήθηκαν ποτέ, δεν ενημερώθηκαν οι συγγενείς τους - Έμειναν έκπληκτοι από το θέαμα που αντίκρυσαν

Ιδιοκτήτες γηροκομείου στη Λεμεσό της Κύπρου, κούρεψαν με την ψιλή, όλους τους τρόφιμους - άντρες και γυναίκες - υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να αντιμετωπίσουν άμεσα θέμα με τις ψείρες που εμφανίστηκαν σε κάποιους.

Οι ηλικιωμένοι δεν ρωτήθηκαν ποτέ για αυτό, ενώ δεν ενημερώθηκαν και οι συγγενείς τους, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι από το θέαμα που αντίκρυσαν.

Οι ηλικιωμένοι ήταν κουρεμένοι περίεργα και ήταν εμφανές ότι τους κούρεψε κάποιο μέλος του προσωπικού και όχι επαγγελματίας.

Οι συγγενείς πρόκειται να κάνουν καταγγελία στην Επίτροπο Διοικήσεως (Συνήγορος του Πολίτη) υποστηρίζοντας ότι οι ηλικιωμένοι υπέστησαν ταπεινωτική μεταχείριση.

Στο συγκεκριμένο γηροκομείο, αποκαλύφθηκε ότι ακολουθείται και η πρακτική του υποχρεωτικού μπάνιου των τροφίμων… στις 3 τα ξημερώματα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

childs

Τα επίσημα ποσοστά δεν είναι αντιπροσωπευτικά του προβλήματος, καθώς τα περισσότερα θύματα δεν αναφερούν ποτέ την εμπειρία τους, ανέφερε η οργάνωση κατά την παρουσίαση της καμπάνιας «Μένει Μυστικό»

kiparisia_paidia_main

Τα τρία αγόρια έφυγαν από το σχολείο μετά την πρώτη ώρα - Πήγαιναν προς τα Φιλιατρά με το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός που είχαν πάρει κρυφά - Ήταν αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας στον Αθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας και θεωρούνταν ταλέντα

11