Ένα άγριο συμβάν μεταξύ συμμοριών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Εξαρχείων σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή του Γκύζη.
Το επεισόδιο διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 4:30 σε διαμέρισμα, όπου έπειτ από συμπλοκή με όπλα και μαχαίρια μεταξύ των μελών των δύο αντίπαλων ομάδων, δύο άτομα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο, ενώ ο δεύτερος είχε μαχαιρωθεί δύο φορές στο μηρό.
Ακολούθησε έφοδος της Κρατικής Ασφάλειας στο διαμέρισμα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι σε δύο διαφορετικά νοσοκομεία.
Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο έγινε με φόντο τη διαχείριση προσφύγων σε καταλήψεις της περιοχής των Εξαρχείων.
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.