Πυροσβεστική: 85 οι νεκροί που έχουν ταυτοποιηθεί - Ενας αγνοούμενος

Πυροσβεστική: 85 οι νεκροί που έχουν ταυτοποιηθεί - Ενας αγνοούμενος

81 άνθρωποι ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA - Άλλοι τέσσερις έχουν υποκύψει στα νοσοκομεία - Για έναν αγνοούμενο μιλά η Πυροσβεστική - Παραμένει η σύγχυση για τον οριστικό αριθμό των θυμάτων

nekroi-rafina_main01
Στους 85 ανέρχονται σύμφωνα με τη νεώτερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική οι ταυτοποιημένοι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. 

Όπως ανακοινώθηκε από την Πυροσβεστική, που επικαλείται την  τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, «ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81.

Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Ένα άτομο υπολογίζεται ως αγνοούμενο με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από οικεία του πρόσωπα».
 
Σημειώνεται ότι χθες οι αγνοούμενοι ήταν 8.  Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα των αγνοουμένων υπήρχαν εγγραφές που διαπιστώθηκε ότι ήταν διπλές: Οι διπλοεγγραφές αφορούσαν γυναίκες που είχαν δηλωθεί από συγγενείς τους τόσο με το πατρικό τους επώνυμο, όσο και με εκείνο του συζύγου τους. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, η Πυροσβεστική δεν κάνει καμία αναφορά στους δύο ανθρώπους που ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα χθες και προχθές και δεν διευκρινίζει αν αυτοί περιλαμβάνονται ή όχι στον αριθμό των ταυτοποιημένων θυμάτων που ανακοίνωσε.
Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι οι δύο αυτοί άνθρωποι δεν έχουν περιληφθεί στη λίστα των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς , καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι νεκροτομές προκειμένου να διακριβωθεί η αιτία θανάτου τους. Ακολούθως θα αναλάβει και τις δύο υποθέσεις η Διεύιθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ για να προχωρήσει στην ταυτοποίηση των στοιχείων τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης