Έφοδοι των Αρχών σε μαγαζιά με στυλό λέιζερ, μετά το περιστατικό της απώλειας όρασης του 9χρονου στον Βόλο

stilo-leizer

Όπως φαίνεται από τα έγγραφα που έχει στη διάθεση του το protothema.gr, η εντολή της εισαγγελίας του Αρειου Παγου δόθηκε στις 29 Ιουνιου

Σαρωτικές εφόδους σε καταστήματα που διαθέτουν στυλό λέιζερ, κατάσχεση των προϊόντων και εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας για όσους ιδιοκτήτες διαθέτουν τα συγκεκριμένα gadgets κυρίως απο την Κίνα, με ελλιπή ή ανεπαρκή πιστοποίηση, ξεκινούν οι αστυνομικοί με εντολή της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Η κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών έγινε με αφορμή το περιστατικό στον Βόλο όπου, όπως ειχε αποκαλύψει το protothema.gr, μαθητής εννέα χρονών έχασε την όραση του απο στυλό με πράσινο λέιζερ.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τα έγγραφα που έχει στη διάθεση του το protothema.gr, η εντολή της εισαγγελίας του Αρειου Παγου, εδώθη στις 29 Ιουνίου.

Με έγγραφο που διαβιβάστηκε στους εισαγγελείς εφετών και πρωτοδικων της χώρας, στο οποίο επισυνάπτεται και το δημοσίευμα του protothema.gr για το εννιάχρονο αγοράκι που μετά απο παιχνίδι με πράσινο λέιζερ υπέστη βλάβη στην ωχρά κηλίδα του ματιού του, επισημαίνεται ο σοβαρός κίνδυνος που διατρέχουν οι ανήλικοι ενώ ζητά να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να ξεκινήσουν οι έλεγχοι στην αγορά.

Στις 4 Ιουλίου η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διαβίβασε σχετικό έγγραφο στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ όπου ζητάει απο τις αστυνομικές αρχές να κινήσουν τις σχετικές διαδικασίες και τη διενέργεια ελέγχων.

leizer-1
leizer-2
leizer-3

leizer-4
leizer-5
leizer-6

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mati_istoria_arthro

«Μέσα στη θάλασσα ένιωσα ότι θα πεθάνω» λέει ο Δημήτρης Φιλιππής - «Το μόνο που ήθελα, ήταν να ξέρω ότι είναι καλά η γυναίκα μου και το παιδί μου» ανέφερε, ενώ αυτό που παλεύει να συνειδητοποιήσει είναι πώς χάθηκαν τόσες ζωές άδικα, τονίζοντας ότι το κράτος απουσίαζε

1985239

Οι επιβάτες μπορούν να το βρουν εντός των συρμών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ διανέμεται σε τουριστικούς σταθμούς και μεγάλους σιδηροδρομικούς σταθμούς