Σχέδιο Δράσης από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την ανακούφιση των πυρόπληκτων

analisis_maket1

«Η σκέψη μας βρίσκεται στους ανθρώπους που χάθηκαν», γράφει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), εκφράζοντας τη βαθιά λύπη και τη συμπαράστασή του στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, προτίθεται να εκπονήσει σχέδιο δράσης με στόχο την υποστήριξή τους και τη συμβολή στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών τους.

Στο πλαίσιο αυτό, εθελοντές γιατροί του ΙΣΑ που έχουν ειδικότητες σχετικές με αυτές που είναι αναγκαίες για την αντιμετώπιση των εγκαυματιών –όπως είναι οι πλαστικοί χειρουργοί προτίθενται– να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, συνδράμοντας το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων που προσπαθεί με αυταπάρνηση να ανταποκριθεί στις τεράστιες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί.

Επίσης, οι εθελοντές γιατροί του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ είναι σε ετοιμότητα, ενώ χθες απεστάλησαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που συντονίζει τις προσπάθειες για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των πληγέντων.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης, ανέφερε σχετικά

«Η σκέψη μας βρίσκεται στους ανθρώπους που χάθηκαν και στις περιουσίες τους που έγιναν στάχτη μέσα σε μία νύχτα.

Ο ΙΣΑ πρόκειται να εκπονήσει Σχέδιο Δράσης για την υποστήριξη των πυροπαθών και την κάλυψη των αναγκών τους, ενώ θα στηρίξει τις Μονάδες Υγείας τόσο με ανθρώπινο δυναμικό όσο και με ιατρικοφαρμακευτικό υλικό. Θα είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη με όλα τα μέσα που διαθέτουμε».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

iliaspsi98

Ο κ. Ψινάκης έδωσε σήμερα εξηγήσεις στους εισαγγελείς με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων - «Κινδύνεψε η ζωή μου από τη θαλασσοταραχή ανοιχτά της Σύρου, ενώ επέστρεφα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Μαραθώνα

army_albania_main

Έκθεση για το “αξιόμαχο” των αλβανικών Ενόπλων Δυνάμεων σε πιθανή επίθεση από την... Ελλάδα δημοσιοποιεί η αλβανική ιστοσελίδα pamfleti.net, στον απόηχο των δηλώσεων του Έλληνα πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ότι ο ελληνικός στρατός δεν αναγνωρίζει τα σημερινά ελληνοαλβανικά σύνορα

10