Εργαζόμενοι Eurobank: Αμέριστη η συμπαράσταση στους πληγέντες από τη φωτιά

Εργαζόμενοι Eurobank: Αμέριστη η συμπαράσταση στους πληγέντες από τη φωτιά

Η Τράπεζα έχει διαχρονικά δείξει την ευαισθησία της σε ανάλογες περιπτώσεις, τονίζουν

4513958
Ανείπωτη καταστροφή, κυρίως για τις αθώες ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν άδικα και μας βύθισαν σε εθνικό πένθος, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της Eurobank.
Τα παθήματα από τις εκτεταμένες πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007 που έπληξαν την Αττική, Εύβοια, Φθιώτιδα, όλη την Πελοπόννησο και κυρίως το φονικό πλήγμα της Ηλείας, φαίνεται δεν μας έγιναν μαθήματα.

Δεν είμαστε αρμόδιοι να καταλογίσουμε ευθύνες αυτή την ώρα και να επισημάνουμε λάθη και παραλείψεις. Η εισαγγελική παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο για τα αίτια της τραγικής πυρκαγιάς θα πρέπει να διευρυνθεί και για την αναζήτηση ευθυνών και παραλείψεων αρμοδίων.

Σμίγουμε τα συλλυπητήρια μας προς τις οικογένειες των θανόντων συμπολιτών μας με αυτά ολόκληρου του ελληνικού λαού και ζητάμε από την Πολιτεία την άμεση αρωγή της και την αμέριστη συμπαράσταση της σε όλα τα θύματα της πύρινης λαίλαπας… Συγχαίρουμε όλους όσους με αυταπάρνηση αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για την κατάσβεση των πυρκαγιών και για την σωτηρία των ανθρώπων, είτε αυτοί ανήκουν στις δυνάμεις του οργανωμένου Κράτους, είτε είναι εθελοντές και απλοί συμπολίτες μας σε στεριά και θάλασσα.

Η δύναμη της αλληλεγγύης και η ετοιμότητα της προσφοράς έσωσαν και πάλι ανθρώπινες ζωές, αλλά ταυτόχρονα ανέδειξαν και την μεγάλη ανάγκη της πρόληψης που θα έπρεπε να συνέχει τις προσπάθειες όχι μόνο των μηχανισμών του Κράτους, αλλά και των πολιτών σε απλά θέματα όπως είναι η διάσωση και οι πρώτες βοήθειες. Ο εθελοντισμός είναι αρχή που πρέπει να καλλιεργηθεί σε κάθε συλλογική δράση και κυρίως στα συνδικάτα, όπου παρατηρείται δυστυχώς τεράστιο έλλειμμα…

Κλείσιμο
Δείτε ΕΔΩ όλη την ανακοίνωση των εργαζομένων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης