Διέρρηξαν το σπίτι ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα

Διέρρηξαν το σπίτι ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα

Αφού είχε συμμετάσχει σε μία ακόμα επιτυχημένη επιδρομή των ακτιβιστών και είδε ότι του είχαν «αδειάσει» το σπίτι, απευθύνθηκε στην αστυνομία για να τον βοηθήσει

Astynomia
Θύμα κλοπής έπεσε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Και εκείνος κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων της Καλλιδρομίου για βοήθεια!

Την απίστευτη αυτή ιστορία αποκαλύπτει ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα», σημειώνοντας ότι το ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών επέστρεψε στο σπίτι του ένα βράδυ, ύστερα από μια επιτυχημένη ακτιβιστική επιδρομή, για να ανακαλύψει ότι οι ληστές, που προφανώς δεν γνώριζαν σε ποιανού σπίτι είχαν εισβάλει, δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο.

Το μόνο που είχε μείνει, ήταν το τηλέφωνο. Αμέσως, λοιπόν, κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Ο διοικητής μόλις άκουσε το όνομα του θύματος αμέσως κατάλαβε φυσικά ποιος ήταν ο παθών, σημαντικό μέλος των ατάκτων ακτιβιστών... αλλά έδωσε εντολή στους άνδρες να σπεύσουν στο σπίτι του και να ειδοποιηθεί και η Σήμανση, ώστε να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η διάρρηξη στο σπίτι αρχηγικού μέλους του Ρουβίκωνα -που με αναρτήσεις του στο facebook συχνά-πυκνά προαναγγέλλει «δράσεις» της οργάνωσης- έγινε τον Φεβρουάριο του 2018. Το σπίτι που άνοιξαν οι άγνωστοι δράστες βρίσκεται στς παρυφές των Εξαρχείων, προς τη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τη διάρρηξη κατήγγειλε στους αστυνομικούς το ίδιο το μέλος του Ρουβίκωνα που πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων και ενημέρωσε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής μέσα στο σπίτι του. Κατά πληροφορίες οι διαρρήκτες είχαν αρπάξει χρηματικό ποσό που είχε στο σπίτι του το αρχηγικό μέλος του Ρουβίκωνα. Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες δεν γνώριζαν πως το διαμέρισμα που διέρρηξαν ανήκε σε μέλος του Ρουβίκωνα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης