Κρύπτη σε όχημα είχε μέσα 2.000 πακέτα τσιγάρων!

Κρύπτη σε όχημα είχε μέσα 2.000 πακέτα τσιγάρων!

Με δανεικό από έναν 64χρονο Έλληνα όχημα πήγε στα Σκόπια ένας 39χρονος Βούλγαρος, για να αγοράσει χιλιάδες φθηνά πακέτα τσιγάρων και να τα μεταφέρει στην Ελλάδα μέσα σε μια ειδική κρύπτη στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου για να τα διακινήσουν!

astuynomia01
Όμως, στους Ευζώνους εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας, που έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα και ανακάλυψαν την κρύπτη. Μέσα, βρήκαν 2.000 πακέτα τσιγάρων τα οποία κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Κιλκίς για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς λαθραίων εμπορευμάτων και ο 39χρονος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπόριο. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ένας 48χρονος Έλληνας λειτουργούσε ως προπομπός του δράστη με άλλο όχημα και αναζητείται για να συλληφθεί με τις ίδιες κατηγορίες.

*** Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη ένας 17χρονος στο Ηράκλειο, όταν εντοπίστηκε να παραλαμβάνει μία πλαστική σακούλα από τον χώρο αποσκευών ενός σταθμευμένου Ι.Χ., στο οποίο οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και βρήκαν 224 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 40 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων. Τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και το μοτοποδήλατο του δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης