Αστυφύλακας με άδεια ασθενείας έκανε εγκαίνια σε club

Αστυφύλακας με άδεια ασθενείας έκανε εγκαίνια σε club

Το βράδυ των εγκαινίων επισκέφθηκαν το κέντρο αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου και διαπίστωσαν πως ο »ασθενής» συνάδελφος τους, υποδεχόταν κόσμο, έδινε οδηγίες στο προσωπικό και συμπεριφερόταν ως αφεντικό

kipros_astinomia
Σε διαθεσιμότητα έθεσε ο αρχηγός της κυπριακής αστυνομίας, έναν αστυφύλακα, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε άδεια ασθενείας, διαφήμιζε στο facebook τα εγκαίνια νυκτερινού κέντρου.

Το βράδυ των εγκαινίων επισκέφθηκαν το κέντρο αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου και διαπίστωσαν πως ο »ασθενής» συνάδελφος τους, υποδεχόταν κόσμο, έδινε οδηγίες στο προσωπικό και συμπεριφερόταν ως αφεντικό.

Αφού τον φωτογράφισαν, τον ενημέρωσαν για την επίσκεψή τους και υπέβαλαν την έκθεση τους στον αρχηγό αστυνομίας. Ο αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και εναντίον του διατάχθηκε πειθαρχική δίωξη. Στην αστυνομία και στις φυλακές το φαινόμενο των αδειών ασθενείας δημιουργεί σοβαρά προβλήματα καθώς γίνεται κατάχρηση με τη συμβολή ιδιωτών γιατρών.

Υπάρχουν περιπτώσεις αστυνομικών και δεσμοφυλάκων που δηλώνουν ασθένεια και απουσιάζουν από την εργασία τους για πολλούς μήνες το χρόνο και την ίδια ώρα ασχολούνται με ιδιωτικής φύσεως εργασίες, έχοντας εξασφαλισμένο τον μισθό τους από το κράτος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης