Αστυφύλακας με άδεια ασθενείας έκανε εγκαίνια σε club

kipros_astinomia

Το βράδυ των εγκαινίων επισκέφθηκαν το κέντρο αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου και διαπίστωσαν πως ο »ασθενής» συνάδελφος τους, υποδεχόταν κόσμο, έδινε οδηγίες στο προσωπικό και συμπεριφερόταν ως αφεντικό

Σε διαθεσιμότητα έθεσε ο αρχηγός της κυπριακής αστυνομίας, έναν αστυφύλακα, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε άδεια ασθενείας, διαφήμιζε στο facebook τα εγκαίνια νυκτερινού κέντρου.

Το βράδυ των εγκαινίων επισκέφθηκαν το κέντρο αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου και διαπίστωσαν πως ο »ασθενής» συνάδελφος τους, υποδεχόταν κόσμο, έδινε οδηγίες στο προσωπικό και συμπεριφερόταν ως αφεντικό.

Αφού τον φωτογράφισαν, τον ενημέρωσαν για την επίσκεψή τους και υπέβαλαν την έκθεση τους στον αρχηγό αστυνομίας. Ο αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και εναντίον του διατάχθηκε πειθαρχική δίωξη. Στην αστυνομία και στις φυλακές το φαινόμενο των αδειών ασθενείας δημιουργεί σοβαρά προβλήματα καθώς γίνεται κατάχρηση με τη συμβολή ιδιωτών γιατρών.

Υπάρχουν περιπτώσεις αστυνομικών και δεσμοφυλάκων που δηλώνουν ασθένεια και απουσιάζουν από την εργασία τους για πολλούς μήνες το χρόνο και την ίδια ώρα ασχολούνται με ιδιωτικής φύσεως εργασίες, έχοντας εξασφαλισμένο τον μισθό τους από το κράτος.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

αλήτες

αριστεροί

Υπάρχει Λύση

Κατάργηση του συστήματος: βαθέως Πασοκ-Συριζα- Μονιμότητας. Μεταθέσεις αλλά στρατιωτικών κάθε 1, 2 ή τρία Χρόνια αναλόγως καθηκόντων και βαθμού

Κύπρος λέμε...

Τα έλυσες όλα στην Ελλάδα κ έφτασες κ Κύπρο. Αν θέλεις δουλειά άσε το πληκτρολόγιο κ βγες ψάξε!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης