Είχε και κοκαΐνη ο χασισοκαλλιεργητής στα Χανιά

Είχε και κοκαΐνη ο χασισοκαλλιεργητής στα Χανιά

Βάσει πληροφοριών που είχαν δεχθεί οι αστυνομικοί, οργάνωσαν επιχείρηση για την διακριτική παρακολούθηση αγροτεμαχίου, μέσα στο οποίο είχαν εντοπίσει εννέα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία βρισκόταν στο στάδιο της ανάπτυξης. Όταν εμφανίστηκε ο 26χρονος αλλοδαπός και άρχισε να τα περιποιείται, τον συνέλαβαν και ξήλωσαν τη μικρή φυτεία

xasis
Κυριολεκτικά επί τω έργω έπιασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ένα νεαρό Αλβανό την ώρα που σκάλιζε και έβαζε λίπασμα στην μικρής έκτασης χασισοφυτεία που καλλιεργούσε σε έναν χώρο σε περιοχή του δήμου Χανίων. Σύντομα διαπίστωσαν ότι δεν περιοριζόταν στην παραγωγή χασίς.

Βάσει των πληροφοριών που είχαν δεχθεί οι αστυνομικοί, οργάνωσαν επιχείρηση για την διακριτική παρακολούθηση του αγροτεμαχίου, μέσα στο οποίο είχαν εντοπίσει εννέα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία βρισκόταν στο στάδιο της ανάπτυξης. Όταν εμφανίστηκε ο 26χρονος αλλοδαπός και άρχισε να τα περιποιείται, τον συνέλαβαν και ξήλωσαν τη μικρή φυτεία.

Όμως, κατά την έρευνα που ακολούθησε, ανακάλυψαν έναν υπαίθριο χώρο κοντά στην φυτεία, τον οποίο χρησιμοποιούσε ο αλλοδαπός ως «καβάντζα» και βρήκαν κρυμμένα μέσα 2,5 γραμμάρια κοκαΐνης. Σε βάρος του 26χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης