Κρήτη: 55χρονη παραλίγο να πεθάνει από τσίμπημα μέλισσας στη γλώσσα!

bee

Το τσίμπημα προκάλεσε έντονο οίδημα στη γλώσσα, το οποίο όλο και μεγάλωνε με αποτέλεσμα να η αναπνευστική οδός και η 55χρονη να μην μπορεί να αναπνεύσει

Κυριολεκτικά ένα βήμα πριν από τον θάνατο βρέθηκε μια 55χρονη γυναίκα, που έπινε αμέριμνη τον καφέ της το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι της αδελφής της στον Κόκκινο Πύργο Μεσσαράς, και δεν πρόσεξε ότι μέσα στο φλυτζάνι είχε μπει μια μέλισσα. Μόλις το έβαλε στο στόμα της, το έντομο την τσίμπησε στην γλώσσα!

Το τσίμπημα προκάλεσε έντονο οίδημα στη γλώσσα, το οποίο όλο και μεγάλωνε με αποτέλεσμα να η αναπνευστική οδός και η 55χρονη να μην μπορεί να αναπνεύσει! Ο κίνδυνος να πεθάνει από ασφυξία ήταν άμεσος, αλλά την έσωσε η αντίδραση της αδελφής της η οποία την έβαλε στο αυτοκίνητό της και τη μετέφερε μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Όλοι οι γιατροί ασχολήθηκαν με την άτυχη γυναίκα και κατάφεραν να την διατηρήσουν στη ζωή, ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Εκεί, με τις κατάλληλες ενέργειες, η 55χρονη γλίτωσε τον κίνδυνο για τη ζωή της, αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται υπό διαρκή παρακολούθηση για το ενδεχόμενο επιπλοκών.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Παρατηρητης1

Παρα λιγο να χαναμε την κουτσομπολα της γειτονιας μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

crisis_arthro

Πλούσιοι και φτωχοί στη μέγγενη των μνημονίων: Κατά την περίοδο 2008-2016 η μέση αμοιβή μειώθηκε πάνω από 1/5 (21,8%) ανά εργαζόμενο, ενώ το ψαλίδι στο εισόδημα της μέσης ελληνικής οικογένειας έφτασε το 42% (2009-2014) - Τι δείχνει η νέα έρευνα της διαΝΕΟσις με συντονιστή τον καθηγητή Μάνο Ματσαγγάνη

4