Αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν, απαιτώντας να πραγματοποιηθούν 25.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, ώστε να καλυφθούν στοιχειωδώς οι ανάγκες των σχολείων
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου σήμερα Παρασκευή, 30 Μαρτίου στις 13:30 πραγματοποίησαν δάσκαλοι και καθηγητές.
Αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους, απαιτώντας να πραγματοποιηθούν 25.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, ώστε να καλυφθούν στοιχειωδώς οι ανάγκες των σχολείων, μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών και νομοθετική ρύθμιση που θα εξισώνει τα εργασιακά δικαιώματα των αναπληρωτών με αυτά των μονίμων με προτεραιότητα τις άδειες μητρότητας.
Κλείσιμο
Επίσης, διεκδικούν άμεσα μέτρα στήριξης των συμβασιούχων για τη στέγαση, τη σίτιση και τη δωρεάν μετακίνησή τους. Η προσυγκέντρωση Συλλόγων, ΕΛΜΕ, Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών έχει οριστεί στις 13.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Τα ΔΣ της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ έχουν προκηρύξει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος. Αντίστοιχα τα ΔΣ των Συλλόγων έχουν προκηρύξει 3ωρη συμπληρωματική τρίωρη στάση εργασίας, μετατρέποντας ουσιαστικά τη στάση σε 24ωρη απεργία.
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με χαρά και ζεστή συντροφιά, καθώς η εθελοντική ομάδα της bwin συναντήθηκε με τους διαμένοντες της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή» και μαζί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.