Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Από τους 722 οι 254 ήταν άγονοι, 184 ανεστάλησαν, 38 ματαιώθηκαν

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Από τους 722 οι 254 ήταν άγονοι, 184 ανεστάλησαν, 38 ματαιώθηκαν

Όπως σημειώνει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος εμφανίζεται μικρό ενδιαφέρον των επενδυτών για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς παρά το έντονο κυβερνητικό ενδιαφέρον 

Μικρό το ενδιαφέρον  των επενδυτών  για τους  ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων που διεξήχθησαν έως τώρα, παρά το έντονο κυβερνητικό ενδιαφέρον και την προσπάθεια του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Σύλλογος   Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, με αποτέλεσμα να μην ικανοποιούνται οι απαιτήσεις  και να μην καρποφορούν οι πιέσεις των δανειστών μας.

Από τους 722 πλειστηριασμούς που ανέβηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι προχθές 7 Μαρτίου 2018, οι 246 ολοκληρώθηκαν,  οι 184 ανεστάλησαν,  οι 254 ήταν άγονοι, δηλαδή,  δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων  και 38 ματαιώθηκαν, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος  Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Ειδικότερα, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος  Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι « από τους αναρτηθέντες έως και την 7.3.2018 πλειστηριασμούς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ, δηλαδή από τους 722 (στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνονται οι αρχικές εγγραφές των πολλαπλών, αλλά οι μοναδικοί πλειστηριασμοί), 184 ανεστάλησαν και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω και 38 ματαιώθηκαν, λόγω ρύθμισης της οφειλής ή κατόπιν συνεννόησης οφειλετών και επισπεύδοντα».

Επίσης, οι 246 πλειστηριασμοί ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, ενώ σε 254 δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων πλειοδοτών ή δεν υπεβλήθησαν προσφορές (άγονοι).

Τέλος, ο εν λόγω Σύλλογος αναφέρει ότι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στη διαδικασία έχουν πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι δημόσια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zak__1_

Κάνει λόγο για τεθλασμένη σύνδεση των «ελαφρών τραυμάτων» με το ισχαιμικό επεισόδιο - Επισημαίνει τρεις παραμέτρους, ενώ τόνισε ότι διατηρεί επιφυλάξεις για  την αιτία θανάτου

31