Συνελήφθη επ' αυτοφόρω 65χρονος γιατρός να παίρνει «φακελάκι»

Συνελήφθη επ' αυτοφόρω 65χρονος γιατρός να παίρνει «φακελάκι»

Αστυνομικοί προσημείωσαν το χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν στην 35χρονη, η οποία σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα, στο γραφείο του 65χρονου, του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη προχθές (21 Δεκεμβρίου), 65χρονος γιατρός, δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «φακελάκι».

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 35χρονης, στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, σύμφωνα με την οποία ο 65χρονος απαίτησε από την ίδια το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ για χειρουργική επέμβαση.

Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης, αστυνομικοί προσημείωσαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν στην 35χρονη, η οποία σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα, στο γραφείο του 65χρονου, του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο.

Άμεσα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων επενέβησαν και συνέλαβαν τον 65χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο παραπάνω επιστολικός φάκελος με προσημειωμένο χρηματικό ποσό, 150 ευρώ, καθώς και τρεις επιπλέον επιστολικοί φάκελοι που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.750 ευρώ.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ διερευνάται η προέλευση των κατασχεθέντων χρηματικών ποσών.

ΣΧΟΛΙΑ (79)

Κώστας

Αυτό θα πρέπει να το κάνουμε όλοι μας, η διαδικασία είναι απλή με ένα τηλέφωνο στην Αστυνομία. Μόνο έτσι θα συμμορφωθούν τα λαμόγια.

Καλά έκανε η κυρία.

Αφού βοήθησε στην εξυγίανση του ΕΣΥ ας ετοιμάσει τώρα ένα χιλιοπεντακοσαρι για να την εγχειρησουν σε καμιά ιδιωτική κλινική.

Ο ενεργητικός της δωροδοκίας γιατί δεν τιμωρείται

Οι ιατροί υποαμείβονται και οι νοσηλευτές . Ο πολίτης όταν θέλει να έχει καλή περίθαλψη πρέπει να πληρώσει και ιατρούς και νοσηλευτές. Να μην διαμαρτύρονται οι πολίτες για το θεσμικό υπαρκτό αυτό δεδομένο από καταβολής Ελληνικού κράτους. Και η Ελληνική κουλτούρα το εμπεριέχει ώς Ελληνικότητα. Στα δημόσια νοσοκομεία απλά πρέπει ο πολίτης να τα πληρώνει με άλο τρόπο απ ότι στα Ιδιωτικά νοσοκομεία. Όποιοι δεν το κατανοούν αυτό το σύστημα και δήθεν το ανακαλύπτουν ώς κάτι σπουδαίο, σρα πρέπει να το αποκαλύψουν , είναι εκτός της ελληνικότητας ώς κουλτούρα. Και η Ελλάδα με την ελληνικοτητά της είναι μια καλή χωρα για να ζούν οι άνθρωποι. Όποιοι δεν μπορούν να προσαρμοστούν να πάνε αλλού. Αυτός που ξεκινάει να νοιώθει ότι δίνοντσς φακελάκι βλέπει την ευθύνη μόνο συον άλλο που τα παίρνει , δεν πρέπει να ελέγχεται ??? Δεν είναι μερος της δήθεν δωροδοκίας που μσλιστα την αποκαλύπτει άρα την επικυρώνει κοινωνικά.??? Ή θέλει μόνο στο δικό του επάγγελμα να τα παίρνει χωρίς να τα δίνει σε άλλα επαγγέλματα.??? Απλά ο δίνων φακελάκι πρέπει πρώτιστα να ελεγχεται ώς ενεργών την δωροδοκία. Δίνει φακελάκι το αποκαλύπτει και μένει ατιμώρητος.!!! Δηλαδή εκκινεί πράτει τη παρασπονδία, ι και δημόσια την αποκαλύπτει ( κάνει ότι θέλει ) και μένει ατιμώρητος. !!!

.

Υπάρχουν αξιολογότατοι ιατροί σε δημόσια νοσοκομεία που - από την εμπειρία μου - όχι μόνο δεν ζητούν ποτέ τίποτε απολύτως, αλλά και κάνουν τα πάντα για τους ασθενείς τους. Δεν αρνούνται όμως και κάποια χρήματα από ασθενείς ως ένδειξη της ευγνωμοσύνης τους. Αυτό όχι μόνο δεν το βρίσκω μεμπτό, αλλά και το βρίσκω απολύτως σωστό, ηθικό, δίκαιο και νόμιμο. Κανείς δημόσιος ιατρός δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί χρήματα και από κανέναν ασθενή δεν μπορεί να αφαιρεθεί το δικαίωμα να δώσει χρήματα. Τώρα τα ...περί φορολόγησης, αδήλωτων εισοδημάτων κτλ.....ας έπαιρνε απόφαση το κράτος να εκπίπτουν από τη φορολογία ΟΛΕΣ οι δαπάνες (δηλ. έσοδα μείον έξοδα), και θα βλέπατε για πότε θα εξαφανιζόταν το αδήλωτο και μαύρο. Αλλά σου λέει το κράτος....ΟΟΟΟΧΙ. Και θα δηλώνεις όλες τις δαπάνες σου ....Και δεν θα εκπίπτουν. Ε, πάρτε τα @@δια μας κύριοι. Μα λένε....θα γίνουμε ένα ατέλειωτο λογιστήριο. Ε, ας γίνουμε.

Παπαλος

Μακράν το καλύτερο σχόλιο που διάβασα τους τελευταίους μήνες στην φυλλάδα σάς.

ΓΙΑΤΙ???

Σταματησαν ποτε να τα περνουν???

Oι γιατροί δεν θεραπεύουν ,σκοτώνουν...

Οι φαρμακοβιομηχανίες έστησαν το μεγάλο κόλπο και εξαπατούν δις ανθρώπων. Κανένας γιατρός δεν μπορεί να θεραπεύσει καμία ασθένεια. Απο καρκίνο μέχρι την πιο απλή ασθένεια. Στην πραγματικότητα οι χημειοθεραπείες δημιουργούν καρκίνο. Όποιος θέλει να ζήσει χωρίς ασθένειες μέχρι τα 100-110 κάνει ότι έκαναν οι παππούδες μας. Λιτή διατροφή χωρίς junk food, γυμναστική, καθαρός αέρας και φυσικά οχι ποτό και κάπνισμα. Μην παίρνετε ουτε depon. Ολα τα φάρμακα αλλοιώνουν το dna και δημιουργούν τις προυποθεσεις για καρκίνο. Οταν είσαι άρρωστος , νηστεύεις και ενεργοποιούνται πανίσχυροι αμυντικοί μηχανισμοί του σωματος που θεραπεύουν όλες τις ασθένειες

Johnnie walker

Ειδικά για τους γιατρούς στην Ελλάδα αυτό είναι σίγουρο

ΕΣΥτης

Πόσος ήταν ο μέσος όρος ζωής την "υγιεινή περίοδο" των παππούληδών μας και πόσος τώρα; Πόση ήταν η παιδική θνησιμότητα; Δεν προλάβαινε ο καρκίνος γιατί πέθαιναν από μικροβιακές φλεγμονές, φυματίωση, γρίππη κλπ. Όπως έγραφε και εφημερίδα του 19ου αιώνα "Άμαξα παρέσυρε και σκότωσε τεσσαρακοντούτη γέροντα".

George

Οπως ελεγαν και οι Ελληνες στην επανασταση. Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη, παρα τετρακοσια χρονια σκλαβια και φυλακη.

Γιατρός

Γατόνι σε κόβω, τώρα που θα φτιάξει το νέο νόμο ο Γιαβρόγλου θα πάρεις και το πτυχίο σου. Το βασικό για καλή υγεία είναι να κρύβεσαι από τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν. Όσο για αυτά που λες, σκέψου το εξής: Ξέρεις από που προήλθε η ευχή "Να σας ζήσει"; Από την εποχή που χωρίς φάρμακα και εμβόλια επιβίωναν 3 στα 4 παιδιά. Είσαι έτοιμος να ξαναγυρίσουμε σε θνησιμότητα παιδιών 25%; Και από που σου κατέβηκε ότι οι επιζήσαντες θα πάνε για ζωή 100-110 ετών; Κοίταξε πόσος είναι ο μέσος όρος ζωής στις χώρες χωρίς φάρμακα που ζουν υγιεινά. Πριν λίγα χρόνια ο μέσος όρος ζωής στην Ελλάδα ήταν 72 και τώρα είναι 80

NA πΑΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΧΑΠΑΤΑ!

Joker

Άντε ρε μπατήρια που θέλετε και δωρεάν υγεία...... όταν διαλέγεις γιατρό ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ !!!!

Γιατρός

Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά, δεν ήταν γιατρός, γυναικολόγος ήταν, και είπε να πάρει κάτι για τον τοκετό να βγει το παιδί γούρικο

ελληναρες

σαν ελληναρες που ειμαστε οταν χρειαστουμε να κανουμε μια επεμβαση απο την πιο απλη ως την πιο σοβαρη παμε και ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ τους καλυτερους κατω απο καθηγητη δεν πεφτουμε.ποιος σας ειπε οτι στην δωρεαν δημοσια υγεια εχουμε και το δικαιωμα επιλογης.ολοι στην σειρα αν ειναι σοβαρο θα σε παρουν αμεσα και οποιος γιατρος τυχει απο αλβανο απο αυτον που εχει σπουδασει βουλγαρια απο αφρικανο απο οποιοδηποτε εχει σειρα για χειρουργειο.οποιος θελει τον καθηγητη η θελει να επιλεξει πληρωνει.

@

Συμφωνώ, γι αυτό μας πήρε χαμπάρι ο Σόιμπλε και μας κανόνισε. Στο εξωτερικό μόνο λεφτάδες έχουνε τον αέρα να ρίχνουν δεξιά και αριστερά χιλιάδες ευρώ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gavroglou_8

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις συνέργειες ΑΕΙ και ΤΕΙ και οι τροπολογίες του για το νέο σύστημα του διορισμού των εκπαιδευτικών και τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών Α.Σ.Ε.Π. έτους 2008