Ο λογιστής των μασόνων κατέθεσε μήνυση κατά έξι υψηλόβαθμων τεκτόνων

Ο λογιστής των μασόνων κατέθεσε μήνυση κατά έξι υψηλόβαθμων τεκτόνων

Τους κατηγορεί για σύσταση εγκληματικής συμμορίας η οποία με απειλές και εκβιασμούς τον ενέπλεξαν στο οικονομικό σκάνδαλο καταχρήσεων άνω των 2.000.000 ευρώ

Μόλις άρχισαν να περνούν την πόρτα του ανακριτή για τα οικονομικά σκάνδαλα στην  κορυφή της μασονικής πυραμίδα και μόλις με δικαστική απόφαση διορίστηκε προσωρινή διοίκηση   στην Τεκτονική  Αδελφότητα -Μεγάλη  Στοά της Ελλάδος, λύθηκαν οι γλώσσες και ξεκίνησαν να «κελαηδούν»  τα επτασφράγιστα μέχρι τώρα στόματα.
          
Ήδη, μετά τις αποκαλύψεις για τη  «μαύρη τρύπα» στα ταμεία της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας που καταγράφει 3.418 μέλη, τις άγνωστες υπόγειες διαδρομές των χρημάτων που υπεξαιρέθηκαν και τις άκαρπες προσπάθειες της παλαιάς διοίκησης   να εκφοβήσει όσους ζητούσαν κάθαρση τόσο στο κτίριο της οδού Αχαρνών, όσο και στις 107 μασονικές στοές της Ελλάδος, έχει αλλάξει πλέον άρδην η εικόνα του τεκτονισμού στην Ελλάδα.
            
Κορυφαία μασονικά στελέχη, με βαρύγδουπους  τίτλους κινδυνεύουν να βρεθούν,    στο  εδώλιο του κατηγορουμένου.
            
Ένα κεντρικό πρόσωπο που διαδραμάτισε σημαντικότατο ρόλο και συμμετείχε, όπως ο ίδιος εγγράφως έχει αποδεκτή, στην δημιουργία της αρχικής μεγάλης τρύπας των 350.00 ευρώ άλλαξε πλεύση 180 μοίρες  και από φερόμενος κατηγορούμενος μεταλλάχθηκε σε κατήγορο.
            
Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον λογιστή του τεκτονικού Ιδρύματος, ο οποίος εγγράφως μέχρι τώρα έχει παραδεκτή ότι υπεξαίρεσε 350.000 ευρώ και από το ποσό αυτό είχε δώσει 200.000  ευρώ σε άλλη υπάλληλο του κτιρίου της οδού Αχαρνών η οποία ήταν γραμματέας της Μεγάλης Στοάς και στενή συνεργάτης κορυφαίου τέκτονα.
            
Ο λογιστής κατέθεσε  στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, μήνυση κατά 6 μασόνων που κατέχουν πολύ βαριά αξιώματα στην τεκτονική ιεραρχία. Τους μηνύει για σύσταση εγκληματικής  συμμορίας η οποία με απειλές και εκβιασμούς τον ενέπλεξαν στο οικονομικό σκάνδαλο καταχρήσεων άνω των 2.000.000 ευρώ.  
            
Σύμφωνα με το λογιστή, στην εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν:
1) Μεγάλος Δάσκαλος  το διάστημα 2013  έως το διορισμό προσωρινής διοίκησης το περασμένο Ιούλιο,
2) Α΄ Μεγάλος Επόπτης (2013-2016) και Πρόσθετος Μεγάλος Διδάσκαλος (2016-2017),
3) Μεγάλος Θησαυροφύλακας  (2013-2016) και Μεγάλος Ρήτορας (2016-2017),
4) Πρόσθετος Μεγάλος Διδάσκαλος (2013-2016) και Μεγάλος Διδάσκαλος (2016-2017),
5) Μεγάλος Γραμματέας (2013-2016) και Μεγάλος Επόπτης (2013-2016) και
6)   Μεγάλος Θησαυροφύλακας (τώρα).
            
Η πρόσληψή του   το 2003  έγινε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του τεκτονικού μεγάρου της Ελευσίνας στο οποίο χάθηκαν μεγάλα ποσά, αφού είχε προϋπολογισμό 190.755 ευρώ και «δαπανήθηκαν»  τελικά 880.410 ευρώ.
            
Το σκάνδαλο αυτό της Ελευσίνας, αναφέρει ο λογιστής, μεθοδικά συγκαλύφθηκε πλήρως, μέσα από απώλειες μελετών, προσφορών, κ.λπ.
             
Μάλιστα, σημειώνει ότι όταν το 2003 ξέσπασε το σκάνδαλο ο προηγούμενος λογιστής ξαφνικά απομακρύνθηκε λόγω δήθεν ασθενείας και στην θέση του προσλήφθηκε εκείνος που δεν γνώριζε τίποτα.
            
Ουσιαστικά επισημαίνει δεν παρείχα υπηρεσίες οικονομικού συμβούλου και λογιστή, αλλά διεκπεραιωτή εντολών του εκάστοτε ταμία του Τεκτονικού  Ιδρύματος και της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.
            
Στο μεταξύ, παράνομα όλα τα έσοδα από τις τεκτονικές στοές και οργανώσεις άρχισαν να εισρέουν στην Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, ενώ ιδρύθηκε προς κάλυψη των έως τότε οικονομικών ατασθαλιών  ένα νέο Σωματείο σφραγίδα  η «Τεκτονική Αδελφότητα»  το οποίο είχε το ίδιο Διοικητικό Συμβούλιο με την Μεγάλη Στοά.

Το 2013 ξεσπάει το νέο σκάνδαλο, με έλλειμμα 350.000 ευρω. Διεξάγονται  παραπλανητικές γενικές συνελεύσεις, πραγματοποιούνται στοχευμένοι και περιορισμένοι έλεγχοι με προσυμφωνημένες  εντολές από  μασόνους ορκωτούς λογιστές, οι οποίοι είχαν συγγενικές και φιλικές σχέσεις με μέλη της διοίκησης  της Μεγάλης Στοάς.
            
Παρ΄ όλα αυτά το έλλειμμα δεν μπορεί να καλυφθεί. Έτσι τον Ιανουάριο του 2016 ο λογιστής καλείται εκτάκτως ημέρα Κυριακή να προσέλθει στο  κτίριο της οδού Αχαρνών. Εκεί τον περίμεναν 4 μπράβοι και τον οδήγησα στον 5ο όροφο, που  τον περίμεναν ο Μεγάλος Θησαυροφύλακας, ο Μεγάλος Επόπτης και δύο δικηγόροι. Του ανακοίνωσαν την ύπαρξη «μαύρης τρύπας» 350.000 ευρώ και ότι έπρεπε να βοηθήσει να μην πάνε φυλακή. Του ζήτησαν να παραδεχθεί ότι εκείνος υπεξαίρεσε τα 350.000 ευρώ.
            
Τον διαβεβαίωσαν  ότι θα καλύψουν την υπόθεση, όπως είχε γίνει με τους υπευθύνους του σκανδάλου της Ελευσίνας και δεν θα πάθει τίποτα.
            
Τον απείλησαν ότι εάν δεν το κάνει «θα τον συντρίψουν και θα το εξαφανίσουν» και ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από το κτίριο αν δεν υπογράψει έγγραφη ομολογία». Κάτω από τις απειλές, φοβήθηκε ότι θα σκοτώσουν και αναγκάστηκε να αντιγράψει ιδιοχείρως από έτοιμο κείμενο ότι υπεξαίρεσε  τα χρήματα. Τελικά,  δεσμεύτηκε όλη η περιουσία του τον Δεκέμβριο του 2016.
            
Στη μηνυτήρια αναφορά του υπογραμμίζει  ότι το έλλειμμα στην Μεγάλη Στοά κ.λπ. ανέρχεται στα 2 εκ. ευρώ, ενώ πολλοί τέκτονες πιστεύουν ότι είναι πολύ παραπάνω.
            
Τέλος, ζητεί αστυνομική προστασία, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια του.

ΣΧΟΛΙΑ (66)

χαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχαχα Τα μισά σχόλια εδώ τα έχει γράψει το ίδιο πρόσωπο για να απλώσει τραχανά για άλλες δουλειές. Ας κοιτάξει να μην καεί από την πολλή προθέρμανση. Στο δε φατσοβιβλίο διατηρεί κάπου 40 μαϊμού προφίλ...

μιχαηλ ξυνος

εσείς οι βαρεμένοι, που βρίζετε τους τέκτονες, χωρίς να ξέρετε την τύφλα σας, μην παίρνετε ληγμένα και ναρκωτικά. δεν φτάνουν για όλους.

billy papa

εις την χώρα, όπου ανθεί, η φαιδρά πορτοκαλέα, ακόμα, και οι αδελφοί μου Τέκτονες, μας κλέβουνε....παρέα. (ορισμένοι, τουλάχιστον.)

μιχαηλ ξυνος

με 2 λέξεις, στο άρθρο σας, αποδεκτή, παραδεκτή, φαίνεται ότι είστε, αν μη τι άλλο, αγράμματοι.

Αχαχαχαχα

Εδω στα σχολια μπορειτε να δειτε γιατι η Ελλαδα δεν προκειται να παει μπροστα ποτε η τουλαχιστον μεχρι να εξαφανιστει αυτη η γενια αχαχαχαχαχα μνημονια μεχρι να βγει ο γιδοσατανας και ο φιλος του με την παρθενα μανα του

;

κλέβουν αλλά που και που κάνουν και καμιά αγαθοεργία

Ανακατωσούρης

Από τη στιγμή που υπάρχει τέλεση εγκλημάτων, όπως οι κλοπές κι υπεξαιρέσεις τόσο μεγάλων χρηματικών ποσών, παύει η όποια ανωνυμία και θα πρέπει να βγουν τα ονόματα τους στη φόρα. Αν ήθελαν ανωνυμία, ας μην έβαζαν το δάχτυλο στο μέλι. Διαπομπεύονται (δικαίως ή αδίκως πολλές φορές) άνθρωποι για πολύ μικρότερα ποσά, κι αυτοί, με τίτλους όπως ο Μέγας Διδάσκαλος, Ο Τεράστιος Οργανοπαίκτης, κλπ, κλέβουν, εκβιάζουν και κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι; Δεν ισχύουν οι νόμοι γι'αυτούς;

w w w . grandlodge . gr

Είναι η επίσημη σελίδα της μεγάλης στοάς. Στον υπότιτλο "ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ " και μετα στα "ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ" θα δείτε ποιος ήταν ο αρχικλεφταράς Μεγάλος δάσκαλος/Προέδρος του Τεκτονικού Ιδρύματος το διάστημα 2013 έως το 2016 των σατανιστών μασόνων/τεκτόνων της μεγάλης στοάς της Ελλάδος και ποιος ο αρχικλέφτης ψευτοφιλάνθρωπος μεγάλος διδάσκαλος (2016-2017) . Αυτή είναι η μασονία, μια κλίκα σατανιστών , κλεφταράδων και ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. Αυτή είναι η παράξενη αίρεση τους αυτά είναι και τα έργα τους. Η μασονία/τεκτονισμός είναι ένα από τα πολλά πλοκάμια του σατανά, μια αίρεση που ίδρυσαν οι σιωνιστές για να χτυπήσουν τον χριστιανισμό

Απο τα σχολια εδω

καταλαβαίνει κανείς γιατί είμαστε μέχρι το λαιμό μέσα στα απόβλητα, γιατί δεν θα βγούμε ποτέ από την κρίση και γιατί ήδη γίναμε ο πνευματικός παρίας της Ευρώπης. Τόση αμάθεια, τόσο σκοτάδι ούτε στο μεσαίωνα δεν θα έβρισκε κανείς. Κρίμα στη χώρα.

Αστα

Να πανε οι μισοι και βαλε εδω μεσα παρατησαν το σχολειο στο Δημοτικο και πηγαιναν σπιτι και διαβαζαν η βλεπαν Λιακοπουλο η Βελοπουλο αχαχαχαχαχα

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

ΑΣΤΟΥΣ ΡΕ.... ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ... ΕΔΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ''ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ'' ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ''ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ'' ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ (ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΡΓΑ ΚΑΙ Ο ''ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ'', ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΨΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ)...

Μένιος

Που πήγε και έμπλεξε ο άνθρωπος

Περαμα

Οι μασωνικες στοές θα γίνουν στάχτη

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

ΕΝΤΑΞΕΙ.... (ΧΑΛΑΡΩΣΕΣ ΤΩΡΑ;)

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

EMVOLIO_GRIPI

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, η ποσότητα των αντιγριπικών εμβολίων που έχει ήδη διατεθεί στη χώρα ανέρχεται σε 1,5 εκατ. δόσεις ενώ μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμες ακόμη 1,1 εκατ. δόσεις

DSC_8920-01

Οι φοιτητές τάσσονται ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις πανεπιστημίων, διαγραφές φοιτητών στα ν+2 έτη σπουδών, στα συμβούλια ιδρύματος - αυτονόμηση των ιδρυμάτων, στην κατάργηση ασύλου, στη μείωση εισαχθέντων και στον ορισμό της βάσης του 10 για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια

2