Αγανάκτηση και απελπισία επικρατεί ανάμεσα στους κατοίκους της Μάνδρας που προσήλθαν την Τετάρτη στο δημαρχείο της Μάνδρας προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση για το επίδομα των 5.000 ευρώ από το υπουργείο Υποδομών για αποκατάσταση των ζημιών στα νοικοκυριά τους από τις φονικές πλημμύρες
που άφησαν πίσω τους 23 νεκρούς.
Όσοι έσπευσαν να ενημερωθούν βρέθηκαν μπροστά σε ένα ιδιαίτερο σημαντικό πρόβλημα αφού τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι δύσκολο να βρεθούν από εκείνους τα σπίτια των οποίων πλημμύρησαν και βρίσκονται μέσα στη λάσπη.
Για το λόγο αυτό αρκετοί ήταν αυτοί που δήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους καθώς θα πρέπει με κάποιο τρόπο να προμηθευτούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να μπορέσουν να λάβουν το οικονομικό βοήθημα των 5000 ευρώ για τα νοικοκυριά και των 8000 ευρώ για τις επιχειρήσεις.
Κλείσιμο
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα παρακάτω:
1.φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας/προσωρινή βεβαίωση και άδεια παραμονής
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.