Κάτοικος Μάνδρας στο ΘΕΜΑ 104,6: Η Δούρου δεν έχει καταλάβει τίποτα από όσα συνέβησαν

Κάτοικος Μάνδρας στο ΘΕΜΑ 104,6: Η Δούρου δεν έχει καταλάβει τίποτα από όσα συνέβησαν

«Φοβόμαστε με την πρώτη βροχή ότι θα έχουμε τα ίδια, με τι φόβο θα πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο» είπε η Άρτεμις Ρεντούμη

Κάτοικος Μάνδρας στο ΘΕΜΑ 104,6: Η Δούρου δεν έχει καταλάβει τίποτα από όσα συνέβησαν
«Τα πράγματα στη Μάνδρα είναι απλά και τραγικά. Έχει γίνει κακό για το οποίο είναι πολλοί οι υπεύθυνοι». Έτσι περιέγραψε την κατάσταση στην περιοχή η κάτοικος Μάνδρας Άρτεμις Ρεντούμη μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6
.

Σχολιάζοντας
την αντίδραση της Ρένας Δούρου στο περιφερειακό συμβούλιο της Τρίτης
Κλείσιμο
, στο οποίο «ξεχείλισε» η οργή των κατοίκων της περιοχής που μετρά 23 νεκρούς από τις πλημμύρες
, η κυρία Ρεντούμη σχολίασε ότι «δεν έχει έχει ξεκινήσει τίποτα οπότε δεν έχει καταλάβει η κυρία Δούρου τι πρέπει να γίνει».

«Φοβόμαστε με την πρώτη βροχή ότι θα γίνει ξανά το κακό. Όλες τις μητέρες τις απασχολεί όταν θα ανοίξουν τα σχολεία με τι φόβο θα πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο. Δεν υπάρχει κοινωνική ζωή, μόνο άνθρωποι που βγάζουν λάσπη. Οι εικόνες και οι ήχοι στα αυτιά μας είναι τραγικά» περιέγραψε την καθημερινότητα στη Μάνδρα η κυρία Ρεντούμη.





Στην ερώτηση για το τι συμβαίνει με το επίδομα που υποσχέθηκε η κυβέρνηση σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις η κάτοικος της Μάνδρας απάντησε με νόημα ότι «έγινε ανακοίνωση ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τα 5.000 ευρώ στα νοικοκυριά. Καλούμαστε να προσκομίσουμε δικαιολογητικά και φωτογραφίες ενώ στη Μάνδρα δεν υπάρχει φωτογραφείο γιατί έχει καταστραφεί. Όσο για το πότε θα δοθούν τα χρήματα είναι άγνωστο».

Κληθείς τέλος να σχολιάσει τη δήλωση Σπίρτζη ότι είναι υπερήφανος για τα αντιπλημμυρικά έργα η Άρτεμις Ρεντούμη σχολίασε μόνο «τα γεγονότα μιλάνε για τη δήλωση αυτή, εγώ δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης