Οικογένεια Λεμπιδάκη: Βοηθούσε οικονομικά ένα άρρωστο αγόρι την περίοδο της απαγωγής

Οικογένεια Λεμπιδάκη: Βοηθούσε οικονομικά ένα άρρωστο αγόρι την περίοδο της απαγωγής

Στο φως μια ιστορία που αποτελεί λαμπρό παράδειγμα ανθρωπιάς - Το συγκινητικό μήνυμα από τον πατέρα και τη μητέρα του μικρού παιδιού για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Οικογένεια Λεμπιδάκη: Βοηθούσε οικονομικά ένα άρρωστο αγόρι την περίοδο της απαγωγής
Παρά το άγχος και την αγωνία της εξέλιξης της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, παρά το γεγονός ότι δεν γνώριζαν οι γονείς του τι συμβαίνει στο παιδί τους και πότε θα το ξαναδούν, η ανθρωπιά τους και η προσφορά τους στον συνάνθρωπο δεν σταμάτησε ούτε και τότε.

Η οικογένεια του Μιχάλη Ανδριανάκη την περίοδο εκείνη ανέβαινε το δικό της Γολγοθά για την κατάστασης της υγείας του μικρού παιδιού τους, οι επιχειρήσεις Λεμπιδάκη το γνώριζαν και έσπευσαν να συνδράμουν και να βοηθήσουν οικονομικά σε μια χρονική περίοδο που όπως φαίνεται από το αποδεικτικό της κατάθεσης ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είχε απαχθεί.

«Τώρα που ο γιος της οικογένειας Λεμπιδάκη είναι στην ασφάλεια της οικίας του και στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων, θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε για την κίνηση τους να ενισχύσουν την δική μας προσπάθεια. Ευτυχώς οι προσευχές μας απέδωσαν για τον Μιχάλη Λεμπιδάκη και είναι ελεύθερος και υγιής, μακάρι να ακουστούν και οι προσευχές όλων για το δικό μας παιδί. Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Λεμπιδάκη, που σκέφθηκε παρά την αγωνία για τον δικό τους άνθρωπο να βοηθήσει και εμάς. Ευχόμαστε τέλος, υγεία σε όλους και ευχαριστούμε ξανά για την υποστήριξη όλους σας..» επισημαίνουν οι γονείς του μικρού παιδιού Μιχάλης Ανδριανάκης - Νεκταρία Κοκκίνη.

Κλείσιμο
Την ικανοποίησή τους για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του Μιχάλη Λεμπιδάκη εκφράζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος απανταχού Αλοϊδιανών, σε επιστολή του προς την οικογένεια του Κρητικού επιχειρηματία.

Αναλυτικά η επιστολή:

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου μας, μαζί με την Ενορία και την Τοπική Κοινότητα Αλόϊδων εκφράζουμε την αμέριστη αγάπη μας στον Μιχάλη ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ και την οικογένειά του, παράλληλα με την χαρά μας και την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για το αίσιο τέλος στην πολύμηνη περιπέτειά του.

Ευχή όλων είναι να είστε γερός και δυνατός εσείς και η οικογένειά σας, και να έχετε πάντα ευμενής συγκυρίες στη ζωή σας.

Πηγή Neakriti.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης