Ο τρόμος στο Μενίδι συνεχίζεται: «Αδέσποτη» σφαίρα πέρασε ξυστά από κορίτσι
Ευτυχώς όμως καρφώθηκε στον τοίχο του μπαλκονιού του σπιτιού της - Έντρομοι οι γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία - Υπό εισαγγελική εποπτεία η αστυνομική έρευνα
Νέο περιστατικό τρόμου με «αδέσποτη» σφαίρα και παρολίγον θύμα ένα κορίτσι σημειώθηκε στο Μενίδι το απόγευμα της Κυριακής, λίγες ημέρες μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου που έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του όταν δέχθηκε μια βολίδα στο κεφάλι.
Όλα συνέβησαν στις 17:30 το απόγευμα στην οδό Θεοφυλάκτου τη στιγμή που στο μπαλκόνι ενός σπιτιού βρισκόταν ένα 14χρονο κορίτσι. Όπως κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού μια σφαίρα καρφώθηκε στον τοίχο του μπαλκονιού σε μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο βρισκόταν η 14χρονη.
Κλείσιμο
Μαζί με το κορίτσι την ώρα του παρολίγον ατυχήματος στο μπαλκόνι ήταν η γιαγιά και η θεία του που έντρομες είδαν την τρύπα στον τοίχο. Στο σπίτι βρίσκονταν και οι γονείς του κοριτσιού που ενημέρωσαν την αστυνομία.
Αν και στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. οι έρευνες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.
Υπό εισαγγελική εποπτεία η αστυνομική έρευνα για το περιστατικό με τη νέα σφαίρα στο Μενίδι
Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του μικρού μαθητή στο Μενίδι από σφαίρα, το νέο περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα και πάλι στο Μενίδι που είδε το φως της δημοσιότητας, κινητοποίησε τις εισαγγελικές αρχές.
Πλέον, η έρευνα που διενεργεί η αστυνομία για το νέο περιστατικό, θα διεξάγεται υπό την εποπτεία του εισαγγελέα Γ. Νούλη. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, έχει ζητήσει να ενημερώνεται μάλιστα προσωπικά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες για το νέο περιστατικό, αδέσποτη σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι 14χρονης η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της, το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα μάλιστα με τη θεία του κοριτσιού, η σφαίρα χτύπησε πίσω ακριβώς από το σημείο που βρισκόταν η μικρή η οποία μετακινήθηκε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.