Χειρουργήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Χειρουργήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στις 12:30 ολοκληρώθηκε η επέμβαση για την αντιμετώπιση του νεοπλάσματος στην περιοχή της κάτω κοιλίας

Χειρουργήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης
Ολοκληρώθηκε περίπου στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης
καθώς διαγνώστηκε με νεόπλασμα στην περιοχή της κάτω κοιλίας.

Η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη εξελίσσεται ομαλά. Σύμφωνα με σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν, η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από την επιστημονική ομάδα της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan, επικεφαλής της οποίας είναι ο Χειρουργός-Ουρολόγος, Βασίλης Πουλάκης, και η έκβασή της χαρακτηρίζεται πολύ καλή. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, προβλέπεται να νοσηλευθεί για 2-3 ημέρες και να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε περίπου δύο εβδομάδες.

Κλείσιμο
Η διάγνωση έγινε περίπου προ διμήνου στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας το οποίο επισκέφθηκε για εξετάσεις ο κ. Θεοδωράκης.

Τελικά, ο κ.Θεοδωράκης αποφάσισε να μην αφήσει άλλο χρόνο να περάσει και εισήχθη το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο Metropolitan για την αφαίρεση του όγκου. 

Η εκτίμηση των γιατρών του είναι ότι η κατάσταση είναι αντιμετωπίσιμη και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το κόμμα «ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρ΄ότι η διάγνωση για τον όγκο έγινε σε δημόσιο νοσοκομείο, εντούτοις κρίθηκε ότι η καλύτερη προσέγγισή του, προκειμένου να αφαιρεθεί γίνεται με ρομποτική χειρουργική, μέθοδο που δεν μπορούν να υποστηρίξουν τα δημόσια νοσοκομεία. 

Περαστικά ευχήθηκε στον επικεφαλής του Ποταμιού με ανάρτηση στο Twitter το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.



Με μια συγκινητική ανάρτηση και η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη συμπαραστέκεται στον επικεφαλής του Ποταμιού. Η Μαρία Χούκλη που για χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο και είναι στενή φίλη του Σταύρου Θεοδωράκη, του έγραψε ένα ζεστό μήνυμα χρησιμοποιώντας τον πασίγνωστο στίχο από το τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα «Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ».

Έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook: «Σιγά μην κλάψεις, σιγά μη φοβηθείς. Επάνω του».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης