Ακαριαίος ήταν ο θάνατος των τεσσάρων αξιωματικών του στρατού, που επέβαιναν στο μοιραίο Χιούι. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι πρώτες έρευνες της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας.
Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή έκανε τις νεκροψίες - νεκροτομές και είπε στο protothema.gr: «Ο θάνατος και των τεσσάρων ανθρώπων ήταν ακαριαίος. Είχαν κακώσεις στο κεφάλι, στο σώμα και στα άκρα, είχαν αιμορραγία και βεβαίως οι κακώσεις ήταν συμβατές με την αναφερόμενη πτώση και συντριβή του ελικοπτέρου».
Όσο για την 26χρονη αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα, σώθηκε από θαύμα: Όπως αποκάλυψε στους γονείς της, σώθηκε επειδή ήταν δεμένη στο καθισμά της στο ελικόπτερο. Αυτό αποκολλήθηκε κατά την πρόσκρουση στο έδαφος και η αρχιλοχίας εκτινάχθηκε έξω από το ελικόπτερο. Όταν εντοπίσθηκε από τα σωστικά συνεργεία ήταν σε κατάσταση σοκ.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.